Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Gyakran Ismételt Kérdések

Támogatott böngészők:

  • MS Internet Explorer 8 vagy újabb
  • Internet Explorer 7 vagy újabb
  • Mozilla Firefox 3, Firefox 2 vagy újabb
  • Apple Safari
  • Google Chrome

Adobe Flash Player - az oldal tökéletes megjelenítéséhez. Letöltés

Adobe Acrobat Reader - a heti újságok és más információs dokumentumok letöltött verziójának megjelenítéséhez. Letöltés

Az Auchan történetéről, magyarországi tevékenységeiről, befektetői és munkáltatói szerepvállalásáról az Auchan Magyarország és az Auchan Csoport menüpontok alatt kaphat bővebb felvilágosítást.

Áruházainkban nincs lehetőség méretre igazításra. 

Az Auchan Garancia előnyei:

  • Biztosítja a termék gondtalan használatát.
  • Gyors segítség: elég egy telefonhívás a kár bejelentéséhez.
  • A 10 kg-nál nehezebb termékeket az Ön otthonában javíttatjuk.
  • Ön dönti el, hogy hány év extra nyugalmat vásárol.

Az Auchan Garancia szolgáltatást - a vásárolt termék típusától függően - 24 / 36 / 48 / 60 hónapra igényelheti. További információkért kattintson!

Amennyiben valamelyik áruházunk vonzáskörzetében lakik, postaládájában találja a következő időszakra érvényes katalógust. Ha körzeten kívülre esik lakhelye, az Ajánlatok menüpont alatt megnézheti összes érvényes kiadványunkat.
Ha nem szeretne lemaradni az aktuális ajánlatokról, feliratkozhat hírlevelünkre itt: https://www.auchan.hu/feliratkozas

ÁFA-s számlát a blokk ellenében a Vevőszolgálatokon kérhet. Amennyiben a Vevőszolgálaton regisztrál Business bizalomkártyát, a későbbiekben a kártyával automatikusan tudnak Önnek egyszerűsített számlát nyomtatni a pénztárban.

Az Auchan dolgozóinak rendszeres képzésével és az áruházak HACCP minősítésével garantálja az élelmiszerbiztonságot saját gyártású termékeink esetében, a pékség, cukrászat osztályokon és a grillpulton. A HACCP nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére, a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése révén. Az összes Auchan hipermarketben auditált HACCP rendszer működik, aminek felülvizsgálata évenként megtörténik.

A rendszeres HACCP felülvizsgálatok célja: az élelmiszerek biztonságosságának megteremtése, megőrzése, és a termékek nyomon követhetőségének biztosítása. Szabályozza az élelmiszerbiztonsági szempontból fontos technológiai műveleteket. Tartalmazza a higiéniai elvárásokat és paramétereket.

Amennyiben online webáruházunkból szeretne rendelni, javasoljuk, hogy az online.auchan.hu webcímet Google Chrome böngészőben nyissa meg. Kattintson a regisztrációra, írja be e-mail címét és egy tetszőleges jelszót, majd az e-mailben kapott linkre kattintva erősítse meg regisztrációját. Ezt követően jelentkezzen be fiókjába, a kívánt termékeket helyezze a kosárba, majd a tovább gomb megnyomásával kövesse az oldal utasításait, végül a rendelés leadása gombbal küldje el megrendelését. Módosításra, törlésre a kiszállítást megelőző nap este 19:00-ig van lehetőség. Ehhez a  neve melletti legördülő menüből válassza ki a rendeléseim - módosítás menüpontot. További információkért kérjük, tekintse meg a Gyakran ismételt kérdéseket az online.auchan.hu weboldalunkon. Amennyiben online rendelésével kapcsolatos észrevétele, panasza van, kérjük, írja meg az ekereskedelem@auchan.hu e-mail címre.

Amennyiben tévesen vásárolt terméket és azt nem kívánja megtartani, eredeti, bontatlan csomagolásban, eladható állapotban blokk ellenében harminc napon belül visszavásároljuk. Ha minőségi kifogását jelezné, azt személyesen szíveskedjen megtenni a vásárlás helyén a vevőszolgálaton. Vevőszolgálataink az áruházak nyitvatartásával megegyező időszakban érhetők el. További információkért kérjük, látogassa meg az auchan.hu/vasarloi-utmutato weboldalunkat. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban – vagy bármilyen más, áruházainkat érintő – észrevétele, panasza van, kérjük, írja meg nekünk az info@auchan.hu e-mail címre. 

Bizalomkártya programunk az Auchan Magyarország törzsvásárlói programja, amelynek során Ön vásárlásai, tankolásai után bizalompontokat gyűjthet, azokat tetszés szerint levásárolhatja, illetve lehetősége van digitális kuponokkal további kedvezmények igénybevételére és nyereményjátékokon való részvételre. Bizalomkártyát online a bizalomkartya.auchan.hu weboldalon, vagy személyesen áruházainkban igényelhet. További információkért kérjük, látogasson el a bizalomkartya.auchan.hu weboldalunkra. Amennyiben bizalomkártyájával kapcsolatos észrevétele, panasza van, kérjük, írja meg nekünk a bizalomkartya@auchan.hu e-mail címre.

Az igényléshez kérjük, hozza magával az alábbi dokumentumokat:

- magyar hatóság által kiállított érvényes személyi igazolványt vagy kártyaformátumú vezetői engedélyt vagy útlevelet

- lakcímkártyát és érvényes adóigazolványt

- a tartózkodási helyre szóló 60 napnál nem régebbi közüzemi számlát, vagy vezetékes telefon vagy internet számlát

- alkalmazottaknál 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolást

- nyugdíjasok esetében nyugdíj törzslapot és az utolsó havi nyugdíjszelvényt

További információért kérjük, keresse fel a www.oney.hu weboldalt, vagy hívja telefonon az Oney ügyfélszolgálatát.