Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Benzinkútjaink Pest megyében

Nagy méretben

Benzinkútjaink az országban

Nagy méretben

Benzinkutak

Auchan Szeged
6728 Szeged Zápor út 4.
Nyitva tartás:

Hétfő - szombat: 7.00 - 22.00

Vasárnap: 8:00 - 20:00

95361 Ft
98376 Ft
D394 Ft
SMART D409 Ft

PB palack 23 kg8050 Ft
PB palack 11,5 kg3970 Ft

Az automata kútoszlopok hétfőtől vasárnapig, valamint ünnepnapokon is 0.00 – 24.00 óráig várják Önöket!

Az Auchan Magyarország Kft nem értékesít és nem vált vissza PB gázpalackot, a feltüntetett árak kizárólag a palackok cseréjére vonatkoznak.

Auchan Szeged
6728 Szeged Zápor út 4.
Nyitva tartás:

Hétfő - szombat: 7.00 - 22.00

Vasárnap: 8:00 - 20:00

95361 Ft
98376 Ft
D394 Ft
SMART D409 Ft
PB palack
11,5 kg
3970 Ft
PB palack
23 kg
8050 Ft
Az automata kútoszlopok hétfőtől vasárnapig, valamint ünnepnapokon is 0.00 – 24.00 óráig várják Önöket!

Az Auchan Magyarország Kft nem értékesít és nem vált vissza PB gázpalackot, a feltüntetett árak kizárólag a palackok cseréjére vonatkoznak.

Ismerje meg az Auchan Üzemanyagkártyát és éljen az előnyeivel Ön is!

Miért érdemes kiváltani az Auchan Üzemanyag kártyát?

Előnyök magánszemélyek részére:

  • gyors adminisztráció, könnyű regisztrálás
  • előre tervezhető költségek
  • készpénz kímélő tankolási lehetőség

Előnyök vállalkozások részére:

  • több kártya váltható a flotta számára
  • gépjárművekre szabható egyedi költségkeret
  • üzemanyag költségek feletti kontroll tartható
  • adó visszaigénylési lehetőség
  • nincs hozzáadott költség
Részletek

Igényeljen Auchan üzemanyagkártyát most!

Bemutatkoznak az Auchan önkiszolgáló és automata töltőállomások

Az Auchan Magyarországon 2004 óta, diszkont üzemanyag árakkal üzemeltet önkiszolgáló és automata rendszerben egyaránt működő töltőállomásokat. Minden töltőállomásunkon kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű, megbízható forrásból származó üzemanyagot kínálunk tartósan alacsony árakon. A diszkont töltőállomások lényege, hogy a működési költségeket minimalizáljuk, és az így megtakarított összegeket megosztjuk vásárlóinkkal úgy, hogy az üzemanyag árainkat az adott régióban a lehető legalacsonyabban tartjuk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy töltőállomásainkon vásárlóink önkiszolgáló rendszerben tankolhatnak, illetve nem üzemeltetünk a benzinkutakon külön üzleteket, és a kassza kabinokban csak a legszükségesebb létszámú személyezettel dolgozunk. Minden töltőállomásunkon megtalálhatóak automata kútoszlopok is, amelyeknél nem csak a tankolást, de a fizetést is önkiszolgáló rendszerben intézheti el az autós. Benzinkútjainkon vásárlóink nem csak pénzt, de időt is spórolhatnak!

Vegye igénybe ingyenes kerékfújó berendezésünket!

A szolgáltatás a következő benzinkutakon érhető el:
Albertfalva, Csepel, Csömör, Dunakeszi, Székesfehérvár, Fót, Kecskemét, Maglód, Solymár, Soroksár, Szolnok, Törökbálint

További információért hívja Infocenterünket a 06/80-10-90-10-es telefonszámon.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Auchan töltőállomások esetében ez nem igaz! Az Auchan töltőállomásain csak és kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű, megbízható forrásból származó üzemanyagot kínálunk. Magyarországon egyedülállóan, egy független, akkreditált vizsgálólaboratóriummal, a Mertcontrol Grouppal mindenki számára követhetően, hónapról hónapra ellenőriztetjük üzemanyagainkat. Ez úgy történik, hogy szakembereik havonta egy tetszőleges időpontban mintát vesznek a töltőállomásainkon árusított összes üzemanyagból, melyeket az akkreditált laboratóriumban ellenőriznek, majd a vizsgálat eredményeit az Auchan.hu weboldalon eredeti formában megjelentetjük, illetve a mintavétel időpontját a töltőállomásokon is közzétesszük.

Törekszünk arra, hogy közvetítők nélkül, közvetlenül a finomítóktól vásároljunk üzemanyagot, és ezeket a legköltséghatékonyabb logisztikai rendszerrel juttassuk el töltőállomásainkra. Az önkiszolgáló töltőállomásaink üzemeltetése során a működési költségeket igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani annak érdekében, hogy az így megtakarított összegeket megoszthassuk vásárlóinkkal.

Az Auchan.hu weboldalon a megfelelő töltőállomást kiválasztva tájékozódhatnak az árakról, illetve minden áruházban, amely benzinkúttal is rendelkezik, a bejáratokon feltüntetjük az aktuális árakat. Az áruházak környékén, óriásplakátokon és a töltőállomások totemoszlopain is mindig az érvényes árakat találják meg vásárlóink.

Az Auchan töltőállomások célja, hogy abban a körzetben, ahol elhelyezkednek, a legalacsonyabb árakat kínálják a vásárlóknak, így előfordulhat az egyes Auchan benzinkutak árai között eltérés.

Az automata kútoszlopon történő tankolás során, a pénzügyi művelet a vásárló és bankja között történik. Ebben az esetben az automata működését úgy kell elképzelni, mint egy ATM-et. Erre a folyamatra az Auchannak semmilyen befolyása nincsen. Az előzetesen lefoglalt és a tankolás tényleges ellenértékének különbségét minden esetben visszakapják a vásárlók. Számlavezető banktól függően akár néhány perc alatt, de előfordulhat az is, hogy néhány nap alatt történnek meg a tranzakciók.

Az automatán keletkezett vonalkódos bizonylat a készpénzes túlfizetésről az ország bármelyik Auchan AllPay benzinkúti fizető automatáján felhasználható, az áruházi vevőszolgálatokon készpénzre váltható és a pénztáraknál fizetőeszközként felhasználható. Az érvényessége 90 nap.

Igen, megújult automata kútoszlopainkon is lehetőség van pontot gyűjteni a Bizalomkártyára, valamint levásárolni a korábban gyűjtött pontokat.

Az Auchan áruházak benzinkútjai a hét minden napján várják kedves vásárlóikat!

Önkiszolgáló töltőállomásink nyitva tartása áruházak nyitva tartásához igazodik. Bővebb információt áruházaink nyitva tartásáról itt talál: www.auchan.hu/aruhazak

Automata kútoszlopaink pedig hétfőtől vasárnapig, ünnepnapokon is, 0.00 – 24.00 óráig állnak kedves vásárlóink rendelkezésére.

 

Megújult automata kútoszlopaink szóban és írásban is segíti a vásárlót a tankolás folyamatában. További kérdés esetén segítséget kaphat a a töltőállomások melletti Auchan áruházak diszpécser szolgálatától. A diszpécser szolgálattal a kassza kabinban dolgozó munkatársunkon keresztül is felvehetik a kapcsolatot, akit a kútoszlop mellett található kaputelefonon keresztül is elérhet, valamint a diszpécsereket közvetlenül a töltőállomások kútoszlopán kihelyezett telefonszámon is.