Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Benzinkútjaink Pest megyében

Nagy méretben

Benzinkútjaink az országban

Nagy méretben

Benzinkutak

Auchan Fót
2151 Fót Fehérkő u. 1.
Nyitva tartás:

Hétfőtől csütörtökig: 06.00 – 22.00

Péntek és Szombat: 06.00 – 22.00

Vasárnap: 08.00 – 20.00

95340 Ft
98355 Ft
PB palack
11,5 kg
4140 Ft
D342 Ft
SMART D356 Ft
PB palack
23,5 kg
9131 Ft

Az automata kútoszlopok hétfőtől vasárnapig, valamint ünnepnapokon is 0.00 – 24.00 óráig várják Önöket!

Az Auchan Magyarország Kft nem értékesít és nem vált vissza PB gázpalackot, a feltüntetett árak kizárólag a palackok cseréjére vonatkoznak.

Auchan Fót
2151 Fót Fehérkő u. 1.
Nyitva tartás:

Hétfőtől csütörtökig: 06.00 – 22.00

Péntek és Szombat: 06.00 – 22.00

Vasárnap: 08.00 – 20.00

95340 Ft
98355 Ft
D342 Ft
SMART D356 Ft
PB palack
11,5 kg
4140 Ft
PB palack
23,5 kg
9131 Ft
Az automata kútoszlopok hétfőtől vasárnapig, valamint ünnepnapokon is 0.00 – 24.00 óráig várják Önöket!

Az Auchan Magyarország Kft nem értékesít és nem vált vissza PB gázpalackot, a feltüntetett árak kizárólag a palackok cseréjére vonatkoznak.

Ismerje meg az Auchan Üzemanyagkártyát és éljen az előnyeivel Ön is!

Miért érdemes kiváltani az Auchan Üzemanyag kártyát?

Előnyök magánszemélyek részére:

  • gyors adminisztráció, könnyű regisztrálás
  • előre tervezhető költségek
  • készpénz kímélő tankolási lehetőség

Előnyök vállalkozások részére:

  • több kártya váltható a flotta számára
  • gépjárművekre szabható egyedi költségkeret
  • üzemanyag költségek feletti kontroll tartható
  • adó visszaigénylési lehetőség
  • nincs hozzáadott költség
Részletek

Igényeljen Auchan üzemanyagkártyát most!

Bemutatkoznak az Auchan önkiszolgáló és automata töltőállomások

Az Auchan Magyarországon 2004 óta, diszkont üzemanyag árakkal üzemeltet önkiszolgáló és automata rendszerben egyaránt működő töltőállomásokat. Minden töltőállomásunkon kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű, megbízható forrásból származó üzemanyagot kínálunk tartósan alacsony árakon. A diszkont töltőállomások lényege, hogy a működési költségeket minimalizáljuk, és az így megtakarított összegeket megosztjuk vásárlóinkkal úgy, hogy az üzemanyag árainkat az adott régióban a lehető legalacsonyabban tartjuk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy töltőállomásainkon vásárlóink önkiszolgáló rendszerben tankolhatnak, illetve nem üzemeltetünk a benzinkutakon külön üzleteket, és a kassza kabinokban csak a legszükségesebb létszámú személyezettel dolgozunk. Minden töltőállomásunkon megtalálhatóak automata kútoszlopok is, amelyeknél nem csak a tankolást, de a fizetést is önkiszolgáló rendszerben intézheti el az autós. Benzinkútjainkon vásárlóink nem csak pénzt, de időt is spórolhatnak!

Vegye igénybe ingyenes kerékfújó berendezésünket!

A szolgáltatás a következő benzinkutakon érhető el:
Albertfalva, Csepel, Csömör, Dunakeszi, Székesfehérvár, Fót, Kecskemét, Maglód, Solymár, Soroksár, Szolnok, Törökbálint

További információért hívja Infocenterünket a 06/80-10-90-10-es telefonszámon.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Auchan töltőállomások esetében ez nem igaz! Az Auchan töltőállomásain csak és kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű, megbízható forrásból származó üzemanyagot kínálunk. Magyarországon egyedülállóan, egy független, akkreditált vizsgálólaboratóriummal, a Mertcontrol Grouppal mindenki számára követhetően, hónapról hónapra ellenőriztetjük üzemanyagainkat. Ez úgy történik, hogy szakembereik havonta egy tetszőleges időpontban mintát vesznek a töltőállomásainkon árusított összes üzemanyagból, melyeket az akkreditált laboratóriumban ellenőriznek, majd a vizsgálat eredményeit az Auchan.hu weboldalon eredeti formában megjelentetjük, illetve a mintavétel időpontját a töltőállomásokon is közzétesszük.

Törekszünk arra, hogy közvetítők nélkül, közvetlenül a finomítóktól vásároljunk üzemanyagot, és ezeket a legköltséghatékonyabb logisztikai rendszerrel juttassuk el töltőállomásainkra. Az önkiszolgáló töltőállomásaink üzemeltetése során a működési költségeket igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani annak érdekében, hogy az így megtakarított összegeket megoszthassuk vásárlóinkkal.

Az Auchan.hu weboldalon a megfelelő töltőállomást kiválasztva tájékozódhatnak az árakról, illetve minden áruházban, amely benzinkúttal is rendelkezik, a bejáratokon feltüntetjük az aktuális árakat. Az áruházak környékén, óriásplakátokon és a töltőállomások totemoszlopain is mindig az érvényes árakat találják meg vásárlóink.

Az Auchan töltőállomások célja, hogy abban a körzetben, ahol elhelyezkednek, a legalacsonyabb árakat kínálják a vásárlóknak, így előfordulhat az egyes Auchan benzinkutak árai között eltérés.

Az automata kútoszlopon történő tankolás során, a pénzügyi művelet a vásárló és bankja között történik. Ebben az esetben az automata működését úgy kell elképzelni, mint egy ATM-et. Erre a folyamatra az Auchannak semmilyen befolyása nincsen. Az előzetesen lefoglalt és a tankolás tényleges ellenértékének különbségét minden esetben visszakapják a vásárlók. Számlavezető banktól függően akár néhány perc alatt, de előfordulhat az is, hogy néhány nap alatt történnek meg a tranzakciók.

Az automaták sajnos nem képesek pénz visszaadásra. A betöltött, de le nem tankolt összeg különbsége a nyugtán található számsor alapján, 60 napon belül letankolható az adott töltőállomás automata kútoszlopán. Emellett fejlesztjük az automata töltőállomás működését annak érdekében, hogy néhány hónapon belül az összeg az áruházainkban is levásárolható, illetve az áruházi vevőszolgálaton készpénz formájában visszakapható legyen.

Sajnos az automata töltőállomáson nem lehet használni a Bizalomkártyát, azonban a töltőállomások kassza kabinjainál lehetőség van a Bizalompontok gyűjtésére. Jelenleg a Bizalompontok felhasználása nem lehetséges a töltőállomásokon, de dolgozunk rajta, hogy vásárlóink mihamarabb kihasználhassák a Bizalomkártya összes előnyét az Auchan töltőállomásokon is.

Az Auchan áruházak benzinkútjai a hét minden napján várják kedves vásárlóikat!

Önkiszolgáló töltőállomásink nyitva tartása hétfőtől szombatig az áruházakkal megegyezően:

Budapesten és környékén, Budakalászon, Budaörsön, Csömörön, Dunakeszin, Fóton, Maglódon, Savoya Parkban, Solymáron, Soroksáron, Törökbálinton, valamint Székesfehérváron 6 órától 22 óráig, a vidéki nagyvárosokban, Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Szegeden és Szolnokon pedig 7 órától 22 óráig.

Vasárnap (ünnepnapok kivételével) önkiszolgáló kútjaink 8.00 – 22.00 óra között (Szolnokon 7.00 -19.00 óráig) tartanak nyitva.

Automata kútoszlopaink pedig hétfőtől vasárnapig, ünnepnapokon is, 0.00 – 24.00 óráig állnak kedves vásárlóink rendelkezésére.

 

A tankolás pontos és részletes menete megtalálható a kútoszlopra kihelyezett tájékoztatón. További kérdés esetén segítséget kaphat a hirdetményen feltüntetett 0-24 órás telefonvonalon, illetve a töltőállomások melletti Auchan áruházak diszpécser szolgálatától. A diszpécser szolgálattal a kassza kabinban dolgozó munkatársunkon keresztül is felvehetik a kapcsolatot, akit a kútoszlop mellett található kaputelefonon keresztül is elérhet.