Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Válassz benzinkutat!

2011 Budakalász Omszk park 1.
Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 06.00-21.00

Vasárnap: 7.00-21.00

Május 19.: 8.00-19.00

Május 20.: 8.00-19.00

Automata kútoszlopok: 0.00 - 24.00

95588 Ft
PRO 100628 Ft
D589 Ft
SMART D624 Ft

PB palack 23 kg13990 Ft
PB palack 11,5 kg7199 Ft
Auchan Budakalász
2011 Budakalász Omszk park 1.
Nyitva tartás:

Hétfőtől szombatig: 06.00-21.00

Vasárnap: 7.00-21.00

Május 19.: 8.00-19.00

Május 20.: 8.00-19.00

Automata kútoszlopok: 0.00 - 24.00

95588 Ft
PRO 100628 Ft
D589 Ft
SMART D624 Ft
PB palack
11,5 kg
7199 Ft
PB palack
23 kg
13990 Ft

Bemutatkoznak az Auchan Benzinkutak

Auchan Magyarország Kft. 2021. augusztus 1-ig ütemezetten átadta 18 üzemanyag töltőállomása – a továbbiakban benzinkutak - üzemeltetését a 100%-os tulajdonában álló MH Auchan Benzinkutak Kft. (2040 Budaörs, Sport u. 2-4.) gazdasági társaságnak. Részletes információk az https://uzemanyag.auchan.hu/valtozasok oldalon találhatók. Az Auchan Benzinkutak az MH Auchan Benzinkutak Kft üzemeltetésében működnek, önkiszolgáló és automata rendszerben üzemelnek, amivel a működési költséget minimalizáljuk annak érdekében, hogy diszkont árakon kínálhassunk kiváló minőségű, ellenőrzött üzemanyagot. Töltőállomásainkon nem tartunk fenn üzleteket, a kasszakabinokban csak a szükséges létszámú személyzettel dolgozunk, automata kútoszlopjainkál pedig a fizetés is egyszerű önkiszolgáló rendszerben történik, ami így ünnepnapokon is 0-24-ig elérhető.

Ellenőrzött, minőségi üzemanyagaink garanciája

Kiváló üzemanyagainkat kizárólag minden magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött forrásból szállítjuk, és folyamatosan sikeresen teszteljük is. A minőségellenőrzési tesztek eredményeit te is bármikor megnézheted. Részletek

További előnyök visszatérő ügyfeleinknek

Auchan Üzemanyagkártya
Magánszemélyek és vállalkozások számára igényelhető díjmentes kártya. Részletek és igénylés

Auchan Business Flotta Üzemanyagkártya
Az éves, pénzügyi beszámoló benyújtására kötelezett társas vállalkozások számára. Részletek

DKV Üzemanyagkártya
A szállítmányozási ágazat legnagyobb hálózatában, több mint 42 ország elfogadóhelyein használható kártya Részletek

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Auchan töltőállomások esetében ez nem igaz! Az Auchan töltőállomásain csak és kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű, megbízható forrásból származó üzemanyagot kínálunk. Magyarországon egyedülállóan, egy független, akkreditált vizsgálólaboratóriummal, a Mertcontrol Grouppal mindenki számára követhetően, hónapról hónapra ellenőriztetjük üzemanyagainkat. Ez úgy történik, hogy szakembereik havonta egy tetszőleges időpontban mintát vesznek a töltőállomásainkon árusított összes üzemanyagból, melyeket az akkreditált laboratóriumban ellenőriznek, majd a vizsgálat eredményeit az Auchan.hu weboldalon eredeti formában megjelentetjük, illetve a mintavétel időpontját a töltőállomásokon is közzétesszük.

Törekszünk arra, hogy közvetítők nélkül, közvetlenül a finomítóktól vásároljunk üzemanyagot, és ezeket a legköltséghatékonyabb logisztikai rendszerrel juttassuk el töltőállomásainkra. Az önkiszolgáló töltőállomásaink üzemeltetése során a működési költségeket igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani annak érdekében, hogy az így megtakarított összegeket megoszthassuk vásárlóinkkal.

Az Auchan.hu weboldalon a megfelelő töltőállomást kiválasztva tájékozódhatnak az árakról, illetve minden áruházban, amely benzinkúttal is rendelkezik, a bejáratokon feltüntetjük az aktuális árakat. Az áruházak környékén, óriásplakátokon és a töltőállomások totemoszlopain is mindig az érvényes árakat találják meg vásárlóink.

Az automata kútoszlopon történő tankolás során, a pénzügyi művelet a vásárló és bankja között történik. Ebben az esetben az automata működését úgy kell elképzelni, mint egy ATM-et. Erre a folyamatra az Auchannak semmilyen befolyása nincsen. Az előzetesen lefoglalt és a tankolás tényleges ellenértékének különbségét minden esetben visszakapják a vásárlók. Számlavezető banktól függően akár néhány perc alatt, de előfordulhat az is, hogy néhány nap alatt történnek meg a tranzakciók.

Igen, megújult automata kútoszlopainkon is lehetőség van pontot gyűjteni a Bizalomkártyára, a pontok levásárlására azonban nincs lehetőség.

Az Auchan áruházak benzinkútjai a hét minden napján várják kedves vásárlóikat!

Önkiszolgáló töltőállomásink nyitva tartása áruházak nyitva tartásához igazodik. Bővebb információt áruházaink nyitva tartásáról itt talál: www.auchan.hu/aruhazak

Automata kútoszlopaink pedig hétfőtől vasárnapig, ünnepnapokon is, 0.00 – 24.00 óráig állnak kedves vásárlóink rendelkezésére.

 

Megújult automata kútoszlopaink szóban és írásban is segíti a vásárlót a tankolás folyamatában. További kérdés esetén segítséget kaphat MH Auchan Benzinkutak Kft. ügyfélszolgálatán, melynek elérhetőségei a következők:

+36-80-442-002
info_benzinkutak@partner.auchan.hu