Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Gyűjts össze 144 mesehősös matricát egy mesés albumba!

A promóció ideje alatt az Auchanban minden elköltött 7 000 Ft után 1 db matricacsomagot adunk. Minden egyes matricacsomagban 4 különböző, albumba ragasztható matricát találsz, amelyekből mesés sorozatot gyűjthetsz magadnak! A gyűjtőalbumot 999 Ft-ért vásárolhatod meg az Auchanban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel bővítjük az elérhető plüssfigurák listáját, nemrég például három teljesen új, eddig nem látott szereplő érkezett. Nézz be az Auchan-ba, és derítsd ki, kik azok!

© Disney
© Disney / Pixar
Minden jog fenntartva. A képek illusztrációk.

Szerezz pontokat és vidd haza a kedvezményes plüssfigurákat! 

A vásárlásért járó matricacsomagban 1 db pont is van, és egy pontgyűjtő füzet is jár mellé. A füzetbe 3 pontot kell beragasztanod, hogy kedvezményes áron, mindössze 1490 Ft-ért vihesd haza kedvenc mesefigurád plüssfiguráját! A figurát a készlet erejéig te magad választhatod ki. A plüssfigurák eredeti bolti ára 2 999 Ft, és játékon kívül, külön is megvásárolhatók. 

Szerezz extra matricákat és pontokat! 

EXTRA: kiemelt termékek megvásárlásáért extra matricacsomagot adunk! A kiemelt termékek listája hetente változik, kövesd figyelemmel! 

EXTRA: a kiemelt termékek megvásárlásáért plusz pont is jár! A kiemelt termékek listája hetente változik, kövesd figyelemmel! 

JELENTKEZZ BE, és gyűjts Bizalomkártya-fiókodba digitális matricákat!

JELENTKEZZ BE, ÉS Gyűjts Bizalomkártya-fiókodba digitális matricákat!