Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Gyakran Ismételt Kérdések

Támogatott böngészők:

 • MS Internet Explorer 8 vagy újabb
 • Internet Explorer 7 vagy újabb
 • Mozilla Firefox 3, Firefox 2 vagy újabb
 • Apple Safari
 • Google Chrome

Adobe Flash Player - az oldal tökéletes megjelenítéséhez. Letöltés

Adobe Acrobat Reader - az akciós újságok és más információs dokumentumok letöltött verziójának megjelenítéséhez. Letöltés

Az Auchan történetéről, magyarországi tevékenységeiről, befektetői és munkáltatói szerepvállalásáról az Auchan Magyarország és az Auchan Csoport menüpontok alatt kaphat bővebb felvilágosítást.

A parkolás ingyenes, a parkolók területén segélyszolgálatot üzemeltetünk.

Áruházainkban folyamatosan keresünk szakképzett munkatársakat, illetve gyakornoki pályázókat is. Böngésszen aktuális ajánlataink között az  auchan.hu/allas rovatban.

Igen, ha kívánja, az új készülék kiszállításának alkalmával elhozzuk a régit.

A méretre igazítás feltételei áruházanként változhatnak, a pontos részletekért nézze meg a kiválasztott áruház odalát vagy érdeklődjön a vevőszolgálaton!

Fotószolgálatunk rövid határidővel elkészíti az Ön fotóit, posztereit, fényképes ajándékait, naptárait, üdvözlőkártyáit, CEWE FOTÓKÖNYVét.

Rendelését leadhatja kényelmesen, az Auchan Fotószolgálatán keresztül. E-mailben értesítjük, ha elkészült a megrendelése és a következő vásárláskor már át is veheti bármelyik áruházban.

Árainkért látogasson az Auchan Fotószolgálatra.

Az Auchan Garancia előnyei:

 • Biztosítja a termék gondtalan használatát.
 • Gyors segítség: elég egy telefonhívás a kár bejelentéséhez.
 • A 10 kg-nál nehezebb termékeket az Ön otthonában javíttatjuk.
 • Ön dönti el, hogy hány év extra nyugalmat vásárol.

Az Auchan Garancia szolgáltatást - a vásárolt termék típusától függően - 24 / 36 / 48 / 60 hónapra igényelheti. További információkért kattintson!

Igen, legtöbb áruházunk rendelkezik szoptató / pelenkázó helyiséggel, ennek kulcsát a Vevőszolgálaton kérheti el.

A speciális, gyermekek igényei szerint kialakított bevásárló kocsik  az áruházak eladóterében állnak rendelkezésre.

Az összes Auchan áruház és parkoló akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vásárlóink számára is teljes körűen használható. A mozgássérültek számára kialakított bevásárló kocsik az áruházak eladóterében vehetők igénybe.

Minden áruházban kihelyezésre került használt elem- és fénycsőgyűjtő. Visszahozhatja hozzánk az üdítős dobozokat, a pet palackokat, a nem visszaváltható üvegeket. A konténereket az üvegvisszaváltóknál találja.

Amennyiben valamelyik áruházunk vonzáskörzetében lakik, postaládájában találja a következő időszakra érvényes akciós újságot. Ha körzeten kívülre esik lakhelye, az Akciók menüpont alatt megnézheti összes érvényes kiadványunkat.

Az Auchan többféle akciós újságot ad ki, országos és helyi érvényességgel, speciális témákban is (sport, kertészet). Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az érvényességet, és hogy az ajánlat pontosan melyik áruházra vonatkozik. Az érvényességi adatokat megtalálja minden kiadvány hátoldalán.

Ha nem kapta meg a kiadványt, kérjük, jelezze e-mailben, az info@auchan.hu címen, így segítve munkánkat.

Az Auchan áruházakban tud fizetni készpénzzel, bankkártyával, illetve számos vásárlási, illetve étkezési utalvánnyal. A fizetőeszközök pontos listáját itt tekintheti meg!

ÁFA-s számlát a blokk ellenében a Vevőszolgálatokon kérhet. Amennyiben a Vevőszolgálaton kiváltja Business Bizalom kártyáját, a későbbiekben a kártya használatával automatikusan tudnak Önnek Egyszerűsített számlát nyomtatni a pénztárban, az azon szereplő kód alapján. 

Az Auchan dolgozóinak rendszeres képzésével és az áruházak HACCP minősítésével garantálja az élelmiszerbiztonságot saját gyártású termékeink esetében, a pékség, cukrászat osztályokon és a grillpulton. A HACCP nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére, a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése révén. Az összes Auchan hipermarketben auditált HACCP rendszer működik, aminek felülvizsgálata évenként megtörténik.

A rendszeres HACCP felülvizsgálatok célja: az élelmiszerek biztonságosságának megteremtése, megőrzése, és a termékek nyomon követhetőségének biztosítása. Szabályozza az élelmiszerbiztonsági szempontból fontos technológiai műveleteket. Tartalmazza a higiéniai elvárásokat és paramétereket.

A 24 órás önkiszolgáló tankoló-automata használati utasítása:

Ne vegye le a töltőpisztolyt, amíg az automata nem kéri!

Válassza ki a használni kívánt nyelvet.

Olvastassa be Bizalomkártyáját

Válassza ki a használni kívánt funkciót (úthasználati jogosultság Magyarország gyorsforgalmi útjaira és díjköteles szakaszaira, vagy üzemanyag vásárlás). Innét ketté válik a működés!

Válassza ki az úthasználati jogosultság időtartamát, útvonalát

Válassza ki a fizetési módot

Válassza ki az összeget, amennyiért tankolni kíván. A „más” billentyűvel az előre megadott összegektől eltérő számot is megadhat. Az automata a beírásra kerülő összeget 100 forintos léptékben kezeli. Tehát pl. 4000Ft értékű tankoláshoz 40-et kell beírni.

A képernyőn megjelenik a kiválasztott összegért kapható üzemanyag-mennyiség. A Tovább gombbal folytathatja a tranzakciót.

Helyezze be/vagy érintse pay pass felülethez a kártyát, készpénzt, vagy olvastassa le a bónt, a berendezésen látható jelzésnek megfelelően.

Adja meg a kártyához tartozó PIN kódot.

Várjon a banki azonosításra.

Vegye el a kártyát.

Válassza ki, hogy a tankolás végén milyen bizonylatot kér. Választható lehetőségek:

 • Nyugta
 • ÁFA-s számla Auchan Bizalomkártyávall: A Bizalomkártya beolvasása esetén a nyugtakérés funkció kiválasztása után a rendszer automatikusan beolvassa a kártyához megadott adatokat. Ellenőrizze adatait. Folytassa a TOVÁBB gombbal 
 • ÁFA-s számla Auchan vevőkóddal: A gomb megnyomása után írja be a helyi áruházban kapott vevőkódját, amelyet a vevőkártya alján, a vevőszám résznél talál. Ellenőrizze adatait. Folytassa a TOVÁBB gombbal 
 • ÁFA-s számla az adatok megadásával: A billentyűzet segítségével töltheti ki az ÁFA-s számla fejlécében a saját adatait. Nevét (cége nevét), címét (utca, házszám), a várost, majd az irányítószámot kell beírnia. Folytassa a TOVÁBB gombbal

Tankoljon! Az üzemanyagtöltés maximum a kiválasztott összegig lehetséges.

A pisztoly visszahelyezése után a néhány másodperc elteltével a berendezés kinyomtatja, de Ön is elindíthatja a kiválaszt bizonylat nyomtatását. A kért bizonylatot, ill. túlfizetési bizonylatot a terminál a kinyomtatás után 5 mp elteltével visszahúzza!

Fontos tudnia, hogy az Ön bankkártyájáról csak a ténylegesen tankolt összeg kerül levonásra. A befoglalt, de le nem tankolt összeget a számlavezető bankja, a bank üzletszabályzatában meghatározott időn belül visszahelyezi a bankszámlájára.

Készpénzes vásárlás esetén az automatába tett, de le nem tankolt összeget, túlfizetési bizonylat formájában nyomtatja ki a berendezés. A bizonylatot fel használhatja a következő tankolásánál, levásárolhatja az áruházban, vagy kérheti készpénzre váltását az áruház vevőszolgálatán.

Ahogy a trolibuszok esetében, úgy minden fémből készült mozgó szerkezetben felgyűlhet az elektrosztatikus töltés. Hogy ez ne okozhasson kellemetlen érzést, fémlánccal földeltünk minden Auchan bevásárlókocsit. A fémlánc csörgése okozza a jellegzetes hanghatást.

Az elektrosztatikus jelenségről bővebb információ itt elérhető.