Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Ne utazzon külföldre utasbiztosítás nélkül!

 

Ha bajba kerül külföldön, csak hívnia kell minket és mi segítünk Önnek.

Baleset vagy betegség esetén megszervezzük ellátását, ápolását. Poggyásza sérülése, eltulajdonítása esetén mi megtérítjük a kárát, és igyekszünk szinte minden külföldön előforduló kellemetlen helyzetben a segítségére lenni.

Indulás előtt kössön utasbiztosítást!

- Magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatás a világ bármely pontjáról

- Baleset, betegség és poggyászbiztosítás minden csomagban

- További 29 féle szolgáltatással az Ön nyugalma érdekében

- Online szerződéskötés után azonnal küldjük a kötvényt

 
Tisztelt Ügyfeleink!
Az utasbiztosítások szerződési feltételei alapján kizárás alá esnek azok az események, amelyek olyan területen következnek be, amelyeken a beutazáskor háborús állapotok uralkodtak. Fontos azonban megjegyezni, hogy azokban az esetekben, amikor a kizárás alá eső cselekmény a külföldi tartózkodás során kezdődött, a Biztosított személyét érő kár térül:
Általános kizárásoka) Nem tekinthetők biztosítási eseménynek, és a Biztosító nem nyújt szolgáltatásokat, az alábbiakkal összefüggésben keletkezett károkra, ha azok a Biztosított állandó lakóhelyének országán kívül, olyan országban történtek, amelyet a magyar kormány kockázatosnak minősített, vagy ahol a Biztosított látogatásakor már háborús állapotok uralkodtak:
- háború, invázió, külföldi ellenségek cselekményei, ellenségeskedések vagy háborúhoz hasonló hadműveletek (hadüzenettel vagy anélkül),
- polgárháború, lázadás, zendülés, belső zavargások,
- katonai felkelés, katonai erőszak,
- forradalom.
A Biztosító megtéríti a Biztosítottat ért személyi kárt, ha az a fenti események kezdetétől számított 14 napon belül történt, és a Biztosított nem volt aktív résztvevője a fenti cselekményeknek, de nem téríti meg a Biztosító ezekben az esetekben a vagyontárgyakban keletkezett kárt.
Tekintettel arra, hogy Ukrajna „utazásra nem javasolt ország” kategóriába kerül, már nem lehet új szerződés biztosítottja Ukrajnába utazó személy.
A Konzuli Szolgálat tájékoztatója az alábbi honlapon érhető el.


A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.
A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.