Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

"A kötelező az kötelező..."

Alfa Kötelező biztosításunk árát igyekeztünk jelentős kedvezményekkel csökkenteni úgy, hogy ügyfeleink  a lehető legkedvezőbb díjon tehessenek eleget törvényi kötelezettségeiknek.

 

Személygépjárművek esetén elérhető kedvezményeink:

  - Extra partnerkedvezmény (-50%, max. 50 000 Ft) vagy

  - Partnerkedvezmény (akár 3 500 Ft)

  - Kedvező korrekciós szorzók

   

  Ezekkel az újonnan kötött, vagy már meglévő biztosításokkal veheti igénybe GFB kedvezményeinket:

  - Alfa Lakásbiztosítás

  - Alfa Életbiztosítások

  - Alfa Casco biztosítás

  - Alfa Balesetbiztosítás

   

  Kösse meg kötelezőjét akár 50%-kal olcsóbban!

  Kötelező + Lakásbiztosítás

  A kedvezményt igénybe veheti, ha a kötelezőre és a lakásbiztosításra ugyanazon a napon tesz ajánlatot, vagy a lakásbiztosítást a kötelező biztosítás kockázatviselési kezdete előtti 120 napban kötötte. További feltétel, hogy a kötelező biztosítás Bonus-Malus besorolása A00-B10 közötti legyen és a lakásbiztosítás éves díja meghaladja a 25000 Ft-ot*.

  *(2022.11.01-től érvényes).

  Kötelező + Életbiztosítás

  A kedvezményt igénybe veheti, ha a kötelezőre és életbiztosításra ugyanazon a napon tesz ajánlatot, vagy az életbiztosítást a kötelező biztosítás kockázatviselési kezdete előtti 120 napban kötötte. További feltétel, hogy a kötelező biztosítás Bonus-Malus besorolása A00-B10 közötti legyen.

   

  Kötelező + Balesetbiztosítás*

  A kedvezményt igénybe veheti, ha a kötelezőre és a balesetbiztosításra ugyanazon a napon teszt ajánlatot, vagy a balesetbiztosítást a kötelező kockázatviselési kezdete előtti 120 napban kötötte. További feltétel, hogy a kötelező biztosítás Bonus-Malus besorolása A00-B10 közötti legyen és a balesetbiztosítás éves díja meghaladja a 40 000 Ft-ot.

  *(2022.11.01-től érvényes).

   

  Auchan Biztosítás oldalunkon a Kötelező + Lakásbiztosítás együttkötése lehetséges Extra partnerkedvezmény elérése érdekében!

  A kedvezményt igénybe veheti, ha a kötelezőre és a lakásbiztosításra ugyanazon a napon tesz ajánlatot, vagy a lakásbiztosítást a kötelező biztosítás kockázatviselési kezdete előtti 120 napban kötötte.

  További feltétel, hogy a kötelező biztosítás Bonus-Malus besorolása A00-B10 közötti legyen és a lakásbiztosítás éves díja meghaladja a 25000 Ft-ot*.

  *(2022.11.01-től érvényes).

   

  A tájékoztatás nem minősül teljes körűnek, további információk a kötelező gépjármű biztosítással kapcsolatos kedvezményeinkről itt érhetőek el.
  A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.
  A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.