Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Nagy lépés a fenntarthatóbb jövő felé!

A nejlonzacskó búcsúzik!

Az egyszer használatos műanyag zacskók kivezetését
az Auchan a magyarországi hipermarketláncok közül
elsőként teszi meg, nagyot lépve ezzel a természetvédelem útján!

Ismerd meg környezetbarát csomagolóeszközeinket!

AUCHAN KÖRNYEZETBARÁT ZACSKÓ

Magyar gyártótól, 100% biológiai alapanyagból készült, amely 100%-ban lebomló. Iparilag és házilag is komposztálható. Ha kidobod, a kommunális hulladékokhoz tedd!

Ára: 10 Ft

KÖRNYEZETBARÁT PÉKÁRU PAPÍRTASAK

100%-ban papírból, FSC tanúsítvánnyal rendelkező összetevőkből készült. Papírként 100%-ban újrahasznosítható, és 100%-ban komposztálható.

Ára: 10 Ft

AUCHAN RETASAK PÉKSÜTEMÉNYEKHEZ

Az áruházban a pékségnél kihelyezett karton display-en találod meg. 100% organikus pamutból készült. Hálós hátoldalának köszönhetően a pénztárnál könnyen látható, hogy milyen péksüteményt vettél. Két méretben (30x45 és 30x30 cm) vásárolhatod meg, teherbírásuk egyaránt 4 kg. Többször használhatod, és 40 fokon ki is moshatod. Vásárlás előtt ne felejtsd otthon!

Ára: 299 Ft (30x30 cm) és 349 Ft (30x45 cm)

AUCHAN RETASAK ZÖLDSÉGEKHEZ ÉS GYÜMÖLCSÖKHÖZ

Az áruházban a zöldség-gyümölcs osztályon, fa display-en kihelyezve találod meg. Többször használható, és 40 fokon mosható. Ha ilyen ReTasakkal vásárolsz, az áruházi mérlegen a megfelelő ikon használatával közvetlenül lemérheted a vásárolt terméket. Ne felejtsd otthon, ha vásárolni indulsz!

Ára: 499 Ft (3 db/csomag)

AUCHAN ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS TÁSKA

Az áruház zöldség-gyümölcs osztályán, fa display-en kihelyezve találod meg. Akár 6 címkét is rá tudsz ragasztani, így többfajta terméket is beletehetsz. Ha vele vásárolsz, a mérlegen csomagolásmentes funkcióval mérhetsz. Többször is használhatod, ügyelj rá, hogy ne felejtsd otthon, ha vásárolni indulsz!

Ára: 499 Ft