Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Zöldség – gyümölcs

A hazai termelőinktől származó zöldségek és gyümölcsök a betakarítástól számított 24 órán belül kerülnek áruházaink polcaira. A Gazdától az Asztalig programunkban kínált zöldségek és gyümölcsök garantáltan hazai termelőktől származnak.

Ismerd meg részletesen Gazdától az Asztalig Programunkat

Minden nap egy alma az orvost távol tartja, így a mondás.

Áruházainkban több magyar termelőktől származó Jonatán, Jonagold, Starking, Mutsu és Gála almából válogathattok, de választékunk része még a Golden, Jonagored, Gloster és a Pink Lady almák. Ezen felül a tudatos vásárlóinknak bio piros és zöld almával is szolgálunk. Zöldség gyümölcs osztályainkon a hagyományos hazai gyümölcsök mellett egzotikus gyümölcsöket is kínálunk, mint a főzőbanán, a pucolt kókuszdió, a gránátalma, a citromnád, a karambola, a pomelo, a kumquat, a papaya, a mangó és a limetta.

A Szakmák ünnepe alatt egyes áruházainkban lehetőség nyílik kóstolni a kiváló minőségű, zamatos zöldség és gyümölcs kínálatunkból. Kóstolj ropogós almát és friss salátát áruházainkban. Salátákat szeptember 21-én tudtok kóstolni, 14.00-19.00 óra között az Auchan Budaörs, Dunakeszi, Maglód, Óbuda, Soroksár áruházakban, alma kóstolókkal pedig minden áruházunk zöldség-gyümölcs osztályán lesz lehetőség, szeptember 21-22. közötti hétvégén.