Áruházainkban átlagosan 42 féle ínycsiklandozó cukrásztermék közül lehet választani, ami nyáron további 10 szezonális termékkel és kézműves fagylalttal bővül. Télen plusz 16 féle télies íz világú, csokis, narancsos termék is elérhető.
Cukrászainknak lehetősége van saját termékeket fejleszteni, ami az adott áruházban kapható lesz, illetve belső versenyek keretében a nyertes termék bekerül az összes áruház választékába.
Cukrászatunk egyik büszkesége a Belga csokoládétorta, melynek elkészítéséhez 55%-os kakaótartalmú belga csokoládét használunk fel. A tortát ékesítő csokoládé díszek elkészítéséhez a jó minőségű belga csokoládét temperálni kell, 44-46 C fokosra melegítjük, majd visszahűtjük egy márványlapon folyamatos átkeverés mellett 28-30 C fokosra.
Nézd meg élőben szeptember 20-22. között áruházaink egyikében, hogy készítik ügyes kezű mestereink a káprázatos marcipán és csokoládé díszeket, gyere áruházainkba és tekintsd meg a bemutatókat!