Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Cukrászat

Áruházainkban átlagosan 42 féle ínycsiklandozó cukrásztermék közül lehet választani, ami nyáron további 10 szezonális termékkel és kézműves fagylalttal bővül. Télen plusz 16 féle télies íz világú, csokis, narancsos termék is elérhető.

Cukrászainknak lehetősége van saját termékeket fejleszteni, ami az adott áruházban kapható lesz, illetve belső versenyek keretében a nyertes termék bekerül az összes áruház választékába.

Cukrászatunk egyik büszkesége a Belga csokoládétorta, melynek elkészítéséhez 55%-os kakaótartalmú belga csokoládét használunk fel. A tortát ékesítő csokoládé díszek elkészítéséhez a jó minőségű belga csokoládét temperálni kell, 44-46 C fokosra melegítjük, majd visszahűtjük egy márványlapon folyamatos átkeverés mellett 28-30 C fokosra.

Nézd meg élőben szeptember 20-22. között áruházaink egyikében, hogy készítik ügyes kezű mestereink a káprázatos marcipán és csokoládé díszeket, gyere áruházainkba és tekintsd meg a bemutatókat!

Fedezd fel cukrászműhelyünk titkait Rákóczi Ferivel!

A képre kattintva tekintsd meg galériánkat !

Álomtorták születnek

Cukrászaink szeretik a szakmai kihívásokat. Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy bármilyen jeles alkalomról, szívesen valóra váltjuk a megálmodott tortacsodát.

Legyen az egy marcipán rózsákkal díszített torta a nagy napra, vagy Spongya Bob és barátai, a siker garantált. Profi cukrászaink bármit elkészítenek!

Nincs más dolgod, mint elmenni bármelyik Auchan áruházba és a cukrász részlegen jelezni torta rendelési igényed. Csak mondd meg, hogy milyen ízű, formájú, méretű tortát szeretnél kérni és mikorra, illetve megadni kontakt adataidat, a költségkalkuláció után pedig kész is a rendelés. Még előleget sem kell fizetned!

Kérjük, rendelésed a torta tervezett elfogyasztása előtt 1 héttel add le , hogy cukrászaink minél szebben kivitelezett munkát tudjanak végezni

Csodáld meg mesterműveinket, inspirálódj, és kapj kedvet a rendeléshez!

Tudtad? Érdekességek cukrászatainkról!


  • Fagylaltból nyáron akár 30 000 gombócot is eladunk egy héten
  • Legnépszerűbb termékünk a somlói galuska
  • Mestercukrászaink minden évben indulnak az ország tortája megmérettetésen
  • Egy cukrász naponta akár 100-150 db tortát is elkészíthet