Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Répási Eszter

vezető dietetikus

okleveles táplálkozástudományi szakember

onkológiai területre specializálódott dietetikus

természetgyógyász - fitoterapeuta 

Az ételek, a főzés, a családi étkezések számomra mindig is sokat jelentettek, de a táplálkozás igazi jelentőségét csak később ismertem meg az egyetemi tanulmányaim alatt. Azóta igyekszem a táplálkozástudomány minden szegmensét megismerni és a munkámban felhasználni. 

2006-ban kezdtem táplálkozástudományi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-ben diplomáztam, mint dietetikus. 2012-ben szereztem meg az okleveles táplálkozástudományi szakember (MSc) végzettséget. Azóta hivatásom a dietetika és a táplálkozástudomány, mely tudás behálózza a mindennapjaimat.Ezen idő alatt több dietetikai szakterületen és módszerben szereztem szakmai tapasztalatot, és igyekszem ezt a tudást mindig valami új, a dietetikához kapcsolódó szakterülettel kiegészíteni, hogy egy komplex és egyénre szabott támogatást tudjak minden hozzám fordulónak nyújtani. Jelenleg doktori tanulmányaimat végzem a Testnevelési Egyetemen, kutatási területem a nutrigenomika és a sport kapcsolata.

Egészségmegőrzéssel, sporttáplálkozással, anti-aginggel és különböző betegségek dietoterápiájával egyaránt foglalkozom. Több táplálkozás központú dietetikai projekt szakmai tanácsadója, valamint a GUPPI Consulting Kft. vezető dietetikusa vagyok. 2017 áprilisában kezdtem munkámat az Auchan Élet Kék programban. Ezt a prevenciós projektet a GUPPI Consulting Kft. dietetikai csapata, a programhoz igazított Élet Kék receptekkel egészítette ki. A dietetikai csapat célja a vásárlók szakmai támogatása, mert úgy gondoljuk, hogy a dietetikus tudja szakmailag a legmegfelelőbben segíteni a vásárlókat abban, hogy a számukra megfelelő preventív táplálkozást kialakíthassák.

Tudományosan bizonyított a táplálkozás pozitív hatása az élő szervezetre, melyet a gyakorlatban minél inkább szükséges hangsúlyt fektetni, mert mai rohanó világunkban rengeteg olyan hatás ér minket, melyek ellen a kiegyensúlyozott táplálkozás védő hatással lehet.