Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

DreamWorks Hivatalos
részvételi feltételek

Auchan Magyarország Kft.

1. „DreamWorks” promóció (továbbiakban Promóció) szervezője az Auchan Magyarország Kft. (címe: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., Cégjegyzékszám: 13-09-165237) - továbbiakban Szervező.

2. A promócióban azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek:
a. belföldi lakóhellyel rendelkező, 18 éven felüli magánszemélyek,
b. akik a promóció időtartama alatt a 4. pontnak megfelelően matricákat gyűjtenek.

3. A promóció leírása
A jelen szabályzat 24. pontjában felsorolt, a promócióban résztvevő Auchan áruházakban és az Auchan online áruházában (www.online.auchan.hu), promóció ideje alatt történő vásárlások esetén promóciós matrica jár a jelen szabályzat 4. pontjában rögzítettek szerint. A matricákat a promóciós gyűjtőfüzetben (továbbiakban gyűjtőfüzet) gyűjthetik a résztvevők, illetve a Bizalomkártyával vagy Auchan kártyával (továbbiakban Bizalomkártya) rendelkező, és a Bizalomkártyát a matricagyűjtő tranzakcióban használó vásárlók számára digitálisan a bizalomkartya.auchan.hu oldalon a Digitális matricáim fül alatt automatikusan jóváíródnak. A digitálisan gyűjtött matricák beváltásához szükséges a Bizalomkártya használata a vásárlás során.

Egy gyűjtőfüzetben maximum 4 matrica gyűjthető össze, és annak beváltásával a Vásárló a jelen szabályzat 8. vagy 9. pontjában rögzített kedvezményes áron vásárolhatja meg a promócióban részt vevő, általa választott Dream Works reggelizőkollekció termékek egyikét. A Szervező a matricákat csak a gyűjtőfüzetbe történt beragasztást követően fogadja el. Egy darab - hiánytalan számú matricát tartalmazó - gyűjtőfüzet egy termék kedvezményes vásárlására jogosít. Egy résztvevő azonban korlátlan számú gyűjtőfüzetet beválthat.
A digitális és nyomtatott matricák nem összevonhatók.
A Dream Works reggelizőkollekció termékei matricagyűjtés nélkül is megvásárolhatók a 10. pontnak megfelelően.

A matricák minden magyarországi Auchan áruházban, és online áruházban gyűjthetők, de kizárólag az Auchan áruházakban válthatók be.

A matricák az MH Auchan Benzinkutak Kft. által működtetett üzemanyagtöltő állomásokon nem gyűjthetők!

4. A Vásárlók a promóció keretében résztvevő Auchan áruházakban az alábbi szerint gyűjthetnek matricákat:

  • A résztvevő Auchan áruházakban, valamint az Auchan online áruházában (www.online.auchan.hu) minden elköltött 7000Ft után 1 db matrica gyűjthető
  • A matricagyűjtéssel kapcsolatban és annak ideje alatt az áruházakban, tv-reklámokban, akciós újságokban, és az aloldalon megjelölt bizonyos szállítói termékek, illetve Auchan saját márkás termékek megvásárlásával extra matricák gyűjthetők bármely, a promócióban résztvevő Auchan áruházban.
  • Az Auchan online áruházban (www.online.auchan.hu) történő vásárlás esetén a hagyományos, papír alapú (“beragasztós”) matricák csak “saját autós”, tehát csak élelmiszer rendelés/kiszállítás, esetén járnak Budapesten és környékén! Az online áruházban történő rendelésnél a honlapon megjelenik, hogy az adott kosár “saját autós”, avagy nem.

Digitális matricák minden élelmiszer és nem élelmiszer rendelés után járnak, ha Bizalomkártya használat is történik.

A matricagyűjtéssel kapcsolatban és annak ideje alatt az áruházakban, tv-reklámokban, akciós újságokban, és az aloldalon megjelölt bizonyos szállítói termékek, illetve Auchan saját márkás termékek megvásárlásával extra matricák online vásárlás esetén nem gyűjthetők.

5. A promócióban csak a Szervező által kibocsátott, hivatalos matricákkal lehet részt venni. A matrica kb. 25 mm x 25 mm méretű, öntapadós, melyen kék alapon egy Rubbiz felirat látható.

6. A matricák a fizetéssel egyidőben a pénztárnál kerülnek átadásra, illetve íródnak jóvá a Bizalomkártyával rendelkező vásárlók számára a bizalomkartya.auchan.hu felületen a Digitális matricáim fül alatt. Utólag a Szervező matricát nem ad ki.

7. Az átadásra kerülő matricák mennyisége nyugtánként kerül megállapításra.

8. A Dream Works reggelizőkollekció termékei 4 összegyűjtött és a gyűjtőfüzetbe beragasztott matricák felhasználásával vagy 4 digitálisan összegyűjtött matrica felhasználásával az alábbi kedvezményes áron vásárolhatók meg:

Termék megnevezéseKedvezményes ára
Bébi úr müzlistál szett999 Ft + 4 matrica
Fényfúria bögre szett999 Ft + 4 matrica
Fogatlan müzlistál szett999 Ft + 4 matrica
Kapitány bögre szett999 Ft + 4 matrica
Shrek müzlistál szett999 Ft + 4 matrica

9. A Dream Works reggelizőkollekció termékei matricák összegyűjtése nélkül a következő áron vásárolhatók meg:

Termék megnevezése Teljes ára
Bébi úr müzlistál szett 3 999 Ft
Fényfúria bögre szett 3 999 Ft
Fogatlan müzlistál szett 3 999 Ft
Kapitány bögre szett 3 999 Ft
Shrek müzlistál szett 3 999 Ft

10. A Dream Works termékek a készlet erejéig, de legkésőbb 2022. október 26-ig állnak rendelkezésre. A készlet kimerülése esetén a promóció Szervezőjének jogában áll a meghirdetett termékeket azokkal megegyező értékű termékekre cserélni.

11. A matricagyűjtés időszaka: 2022. augusztus 18- 2022. október 12. A gyűjtőfüzet beváltási időszaka: 2022. augusztus 18 – 2022. október 26. között, vagy amíg a készlet tart.

12. A pénztáros a beváltáskor mindig ellenőrzi a gyűjtőfüzetbe beragasztott matricákat. Amennyiben a Vásárló gyűjtőfüzetében a hivatalostól alakilag vagy tartalmilag eltérő, illetve hibás matrica található, akkor azzal a gyűjtőfüzettel a kedvezményes áron történő vásárlást nem lehet igénybe venni.

13. A beváltási határidőn túl bemutatásra kerülő gyűjtőfüzetet a Szervező nem váltja be.

14. Beváltáskor a nem teljes, 4 matricát nem tartalmazó gyűjtőfüzeteket nem lehet összevonni.

15. A matricák készpénzre nem válthatók.

16. A termékekkel kapcsolatos reklamációkat a Szervező a promóció időtartama alatt és azt követően is a promócióban résztvevő Auchan áruházakban fogadja, a vásárlást igazoló nyugta bemutatása mellett. A Szervező csak a rendeltetésszerű használat során keletkezett minőségi kifogásokat kezeli.

17. A promócióban való részvétel önkéntes.

18. Azáltal, hogy a Vásárló a gyűjtőfüzetét a Dream Works termékek vásárlásakor átadja a pénztárosnak, vagy digitális matricáit beváltja, tudomásul veszi és elfogadja a jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

19. Minden olyan gyűjtőfüzet, amely olyan matricákat tartalmaz, amihez a Vásárló a Szervező megítélése szerint a jelen szabályzatot sértő módon jutott hozzá, lopott vagy más illegális úton szerzett, automatikusan érvénytelenítésre kerül és azt az Auchan bevonja. A bevont gyűjtőfüzetek a Szervező tulajdonában maradnak, visszatérítésre nincs mód.

20. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze vagy megszüntesse a promóciót előre nem látható kivételes körülmények felmerülése esetén.

21. Jelen szabályzat a promócióban részt vevő Auchan áruházak Vevőszolgálatán, és az www.auchan.hu/rubbiz aloldalon kerül közzétételre.

22. A Szervező a Játék teljes időtartama alatt fenntartja a Játékszabály módosításának jogát, melyről a Résztvevőket írásban (a módosított Játékszabály honlapra történő feltöltésével) tájékoztatja.

23. Személyes adatok kezelése: a Bizalomkártyás vásárlás esetén a vásárlói fiókba feltöltött digitális matricákra a Bizalomkártya alapprogram adatkezelési információi (bizalomkartya.auchan.hu/szabalyzatok), a beváltáskor igénybe vett kedvezményre volnatkozó adatkezelésre a kasszatranzakciókra (https://www.auchan.hu/vasarloi-panaszkezeleshez-es-a-vevoszolgalaton#9) vonatkozó adatkezelési információk vonatkoznak.

24. A promócióban részt vevő magyarországi Auchan áruházak:

Auchan Budakalász 2011 Budakalász Omszk park 1.
Auchan Budaörs 2040 Budaörs Sport u. 2 - 4.
Auchan Csömör 2141 Csömör Határ út 6.
Auchan Debrecen 4031 Debrecen Kishatár u. 7.
Auchan Dunakeszi 2120 Dunakeszi Nádas u. 6.
Auchan Fót 2151 Fót Fehérkő u. 1.
Auchan Kecskemét 6000 Kecskemét Dunaföldvári u. 2.
Auchan Maglód 2234 Maglód Eszterházy János utca 1.
Auchan Miskolc 3527 Miskolc József Attila utca 87.
Auchan Miskolc Dél 3516 Miskolc Pesti út 9.
Auchan Pilis Solymár 2083 Solymár Szent Flórián u. 2-4.
Auchan Savoya Park 1117 Budapest Hunyadi János u. 19.
Auchan Soroksár 1239 Budapest Bevásárló u. 2.
Auchan Szeged 6728 Szeged Zápor út 4.
Auchan Székesfehérvár 8000 Székesfehérvár Holland fasor 2.
Auchan Szigetszentmiklós 2310 Szigetszentmiklós Háros u. 120.
Auchan Szolnok 5000 Szolnok Felső Szandai rét 1.
Auchan Törökbálint 2045 Törökbálint Torbágy u. 1.
Auchan Szekszárd 7100 Szekszárd Liszt Ferenc tér 2-4.
Auchan Újhegy 1103 Budapest Gyömrői út 99.
Auchan Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg Stadion u. 5. ZALA Pláza
Auchan Sopron 9400 Sopron Lackner K. utca 35. SOPRON Pláza
Auchan Győr 9024 Győr Vasvári Pál utca 1/A, GYŐR Pláza
Auchan Online áruház