Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Gyűjtsd a matricákat, és szerezd meg mindet!

Ha 2022. augusztus 18. és október 12. között bármelyik Auchan áruházban vagy az Auchan online áruházában vásárolsz, minden elköltött 7000 forint után egy Rubbiz csomagot adunk ajándékba, amelyben 1 Rubbiz, 1 kártya és 1 matrica található.

A teljes Rubbiz kollekció 18 db eredeti és 6 db extra figurából áll, amelyhez gyűjtődobozt is vásárolhatsz. Az extra figurák között találhatsz különleges arany, ezüst és bronz színűt, vagy akár sötétben világítósat is!

A gyűjtődobozt áruházainkban a kihelyezett DreamWorks promóciós állványon találhatod meg, amely 1 990 Ft-ért lehet a Tiéd.

Hívd át barátaidat és csapjatok egy fergeteges Rubbiz bulit!

A 4 db matrica összegyűjtése után az 5-féle DreamWorks reggelizőkollekció bármelyikét jelentős kedvezménnyel, 999 Ft-ért vásárolhatod meg!

Gyűjtsd digitálisan a matricáidat!

Amennyiben vásárláskor használod Bizalomkártyádat vagy Auchan kártyádat, minden elköltött 7000 forintonként egy digitális matricát írunk jóvá.

A digitális matricák gyűjthetők áruházi vásárláskor és az Online Áruházban történő vásárláskor is, de a plüss kollekciók megvásárlására csak az áruházakban van lehetőség.

A digitális matricáid egyenlegét a bizalomkartya.auchan.hu oldalon, a Digitális matricáim fül alatt ellenőrizheted.

A matricák gyűjtésének időtartama: 2022. augusztus 18. – október 12.

Matricabeváltás: 2022. október 26- ig vagy a készlet erejéig.

Jelentkezz be Bizalomkártya-fiókodba, és nézd meg, hány digitális matricát gyűjtöttél már!