Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Rólunk írták

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot az Auchan Fóton

Teljes cikk itt olvasható el: http://dunakanyarregio.hu/index_article.php?cikk=8049

Tovább olvasom
Itt az Auchan nagy húzása

Új kártyaprogrammal próbálja kényelmesebbé tenni a vásárlást az Auchan és az Oney. szeptember 15-től ugyanis az új Auchan kártya integrálja a Bizalomkártya és az Auchan-kártya összes kedvelt előnyét és funkcióját, így pontgyűjtésre és fizetésre is használható lesz, illetve számos...

Tovább olvasom
Ezt nézzék! Dinnyére faragták Bud Spencert!

Nincs jobb a magyar dinnyénél, de egy biztos: csak egy Bud Spencer-es magyar dinnye adhat erőt és mindent lebíró akaratot!

Tovább olvasom
Bővített kínálat az Auchanban

A Sziget Fesztivál ideje alatt, augusztus 17-ig igazi fesztivál hangulatot teremt az Auchan óbudai áruházában, és ahogy minden évben, idén is bővített, a fesztiválozók igényeire szabott termékekkel és szolgáltatásokkal várja vásárlóit.

Tovább olvasom
Inexive DLED LE-5519 Full HD LED TV teszt, óriás tv olcsón!

Ez a nyár a nagy sportesemények nyara, természetes, hogy felpörgött a nagyképernyős tv-k iránti kereslet. Azonban egy jó minőségű, márkás tv, ha nagy képátmérőjűt, jó felbontásút szeretnénk, nem olcsó mulatság. Az Auchan, mint szinte mindenből, műszaki cikkből is gyárt saját márk...

Tovább olvasom
Ingyenes mobiltöltő-állomások az Auchanokban

Az új mobiltöltő-állomás hálózat június óta érhető el. A töltőegységek hirdetési felületként is működnek. A Molino Reklámügynökség ingyenes mobiltöltő-állomásokat telepített országszerte az Auchan áruházakba.

Tovább olvasom
Aranyérmes az Auchan pisztácia

Összesen hatféle terméket kóstoltunk, mindegyik a pirított és sózott (legalábbis a csomagolásuk szerint). A magokat nem tudományos szempontok alapján vizsgáltuk, egyszerűen a legfinomabbat kerestük. A maximálisan elérhető pontszám 30 volt, mindegyik termék jó helyezést kapott.

Tovább olvasom
1 2 3