Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Visszaszámlálás indul: itt az idő beszerezni az iskolaszereket!

Augusztus 30-án, vasárnap a csömöri és a soroksári áruházak várják az iskolakezdésre készülő családokat Budaörs, 2015. augusztus 25. – Szeptember közepéig tart az Auchan iskolakezdési akciója: a kínálat bővült, mintegy 2500-féle iskolakezdési termékből lehet válogatni, ugyanakkor az árak nem emelkedtek tavaly óta. A teljes őszi felkészülést az Auchan megújult Cup’s sportmárkája is segíti, amely nem csak a gyermekek, de az egész család számára kínál divatos sportolásra tervezett ruházatot. Az iskolai készülődés megkönnyítésére augusztus 30-án, vasárnap a csömöri és a soroksári Auchan is nyitva tart.

 

Az Auchan tanuláshoz kapcsolódó választéka mintegy 2500-féle termékből áll, így közel 400-féle táska és tolltartó közül választhatnak a családok. A termékpaletta tovább bővült az egy évvel ezelőttihez képest, az árak azonban nem emelkedtek, sőt, több népszerű termék, például az A/4-es spirálfüzet ára kedvezőbb a tavalyinál. Egy elsős diák számára a minden előírt iskolaszert – iskolatáskát, tolltartót, füzeteket, borítókat, kötelező írószereket, tornazsákot-tornacipőt – tartalmazó felszerelést akár már 20 000 forintért össze lehet állítani, míg ugyanez márkás termékekből akár a duplájába is kerülhet. Az áruházakban minden augusztusi hétvégén csütörtöktől szombatig tapasztalt pedagógusok segítik a gyermekek igényeinek és a szülők pénztárcájának legmegfelelőbb termékek kiválasztását.

 

Az Auchan áruházak iskolakezdési kínálatában számos újdonság is megtalálható, így például barokk és germán furulya, mesefüzet, betűsín, gyurmatábla és tustinta, illetve olyan különlegességek is, amikkel színt vihetnek a gyermekek tanulós hétköznapjaiba, többek között törölhető roller toll, textilfilc, színes ragasztóstift, kupakos körző vagy személyre szabható mappa. Ezek mellett az Auchan az iskolakezdésre megújította a Cup’s sportmárkáját, így a vásárlók kedvező áron találhatnak funkcionális, sportolásra tervezett ruhadarabokat, akár a gyermekek torna felszerelésének megújításához, akár az egész család őszi kirándulásaihoz, sportolásához.

 

Az áruházlánc és az Auchan Korzók a nélkülözni kényszerülő iskoláskorú gyerekeknek is szeretnének segíteni, ezért egy jótékonysági kampány keretében augusztus 19. és 28. között 18 magyarországi Auchan Korzó gyűjtőpontjában várják a régi, de még használható iskolaszereket, iskolatáskákat, tolltartókat, számológépeket, vonalzókat és mindent, amire szüksége lehet egy diáknak. A kinőtt vagy megunt, de még jó állapotban lévő ruhákat is szívesen fogadják. A felajánlásokat helyi szervezetek, alapítványok, gyermekvédelmi központok segítségével juttatják el a rászorulóknak. Az adományozóknak a segítségért cserébe kedvezményre jogosító kuponokat ajánlanak fel, melyeket az Auchan Korzó legtöbb üzletében és az Auchan áruházakban is fel lehet használni egészen szeptember végéig. További részletek:

https://www.facebook.com/notes/876140532456265/

 

Gondolva azokra a családokra, akik augusztus utolsó napjaira hagyják a tanévkezdéshez szükséges bevásárlást, augusztus 30-án, az iskolakezdés előtti utolsó vasárnapon, a csömöri Auchan áruház reggel 7 és 21 óra között, a soroksári áruház pedig 6 és 22 óra között tart nyitva.

 

Az iskolakezdési termékkínálatról és a további akciókról a 2015. augusztus 19. és szeptember 2. között érvényes „Vissza az iskolába” akciós újságból tájékozódhatnak a vásárlók, melyet a http://akcios-ujsag.auchan.hu/ weboldalon is elérhetnek.

 

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom