Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Új képzési központot nyitott az Auchan Fóton

Fót, 2013. szeptember 18. – Szerda délelőtt Soltész Miklós szociális és családügyi államtitkár, Cselőtei Erzsébet fóti polgármester, Dr. Tuzson Bence, területi fejlesztési biztos jelenlétében nyitották meg Fóton az Auchan új képzési központját. Az intézményben naprakész, gyorsan hasznosítható, praktikus elméleti és gyakorlati tudásra tehetnek szert az áruházlánc munkatársai.

Soltész Miklós államtitkár úr mondott köszöntőt az Auchan új, fóti képzési központjának átadásán szerda délelőtt. A helyiek és az Auchan szempontjából országosan is kiemelt fontossággal bíró eseményen az Auchan Magyarország Vezérigazgatója, Dominique Ducoux és a vezérigazgatóság tagjai is jelen voltak, a szót Vincze Irma, az Auchan Magyarország humán fejlesztési igazgatója vitte. A modern technikával felszerelt, nyugodt, energiát adó és inspiráló környezetet biztosító intézményben a vállalat munkatársai szakmai felkészültségét és kiválóságát fogja erősíteni termékismeret és hatékonyság terén, valamint továbbfejleszti a vásárlók kiváló fogadásához és kiszolgálásához szükséges tudásukat.

 „Egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy a vállalatnál elkötelezett, innovatív és hozzáadott értéket teremtő munkatársak dolgozzanak. A képzés előtt nagy kihívások állnak, képzési központ célja, hogy naprakész, gyorsan hasznosítható, praktikus elméleti és gyakorlati tudást biztosítson” – mondta el Vincze Irma a megnyitón, melyen a fóti óvoda nagycsoportosainak műsorában gyönyörködhettek a jelenlévők.

Az új, fóti fejlesztési központot az Auchan az előző, hasonló intézményének kinövése miatt hozta létre: a vállalat megalapítása óta nagy hangsúlyt fektet munkatársai képzésére, több mint 80 szakmában. Az évek során több mint 200 képzési modult hozott létre, hogy fejlessze munkatársai szakmai ismereteit és személyes kompetenciáit, melyek a munkában és a magánéletben egyaránt hasznosíthatóak. A képzettségi szint folyamatos fenntartása érdekében évente legalább egy képzést biztosít az Auchan minden munkatársa számára. A képzési központ kialakításánál azonban nemcsak a méretet vették figyelembe, hanem azt is, hogy a vállalat és a munkatársak milyen kihívásokkal néznek szembe aktuálisan és a közeljövőben.     

„Önök több mint 100 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztatnak, ezt köszönöm Önöknek!” – mondta Soltész Miklós államtitkár. – „Felhívják a társadalmi felelősségvállalásra a figyelmet, példát nyújtanak más vállalatok számára.”

Dominique Ducoux, az Auchan vezérigazgatója azt hangsúlyozta, hogy „a vállalat értékét nem a beruházások, hanem az ott dolgozó emberek jelentik – ezért is olyan fontos a folyamatos képzés.”

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom