Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Új karácsonyi dekoráció trendek: hódít a bronz, a türkiz és a fehér

A vásárlók négyféle ünnepi tematika termékei közül válogathatnak Budaörs, 2015.12.03. – Az idei új dekorációs trendeknek megfelelően bronz, türkiz és fehér dekorációs elemekkel készül az Auchan a karácsonyra a hagyományos és évről-évre népszerű színösszeállítások mellett. Az ünnepi kínálatban fotókeretek, gömbök, figurák, mécsestartók és ablakmatricák is megtalálhatóak a különféle kültéri és beltéri fényfüzérek mellett. Az ünnepekre minőségi fenyőfa kínálattal is készül az áruházlánc, így többféle élőfenyő, konténeres, gyökeres fenyőfa és műfenyő is beszerezhető.

Már megtalálható a 19 magyarországi Auchan áruházban a karácsonyi dekorációs kínálat, amelyet az áruházlánc négyféle tematika köré csoportosított: a vállalat „angyali hóesés”, „mesél az erdő”, fenyő ünnep” és „retro” témakörökben kínálja a klasszikus és a legújabb díszítő elemeit. A négy különböző tematikával a vásárlók ötleteket gyűjthetnek ahhoz, hogy a már meglévő díszeiket, milyen új motívumokkal és színekkel tudják stílusosan felfrissíteni, modernizálni. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a vásárlók a karácsonyi készülődést jellemzően az adventi kellékek, a lakásdekorációk és a kültéri fényfüzérek megvásárlásával kezdik, majd ezt követően szerzik be a karácsonyfadíszeket, a beltéri égősorokat és a fenyőfákat.

 

Dekorációs kellékek a legújabb trendek szerint

Az Auchan széles kínálatában a kültéri és beltéri világítások mellett fénykép keretek, gömbök, figurák, mécsestartók és ablakmatricák is megtalálhatóak. A szezon egyik legkeresettebb terméke a fényfüzér, a vásárlók a 20 ledes beltéri, elemes fényfüzért már 499 forintért, míg az elektromos, 50 égős, mikroizzós égősort 799 forintért vásárolhatják meg.

Az elmúlt években az egyszínű karácsonyfa dekoráció helyét átvették a stílusos színösszeállítások és a változatos formák, így 2015-ben újféle színkombinációkkal, figurákkal bővítette az Auchan a dekorációs választékát is. A karácsonyfadíszek esetében a szezon egyik népszerű újdonsága a bronz-türkiz „mesél az erdő” színvilág és a hozzá kapcsolódó erdei figurák, mint például a gomba, a süni és a mókus. Továbbra is divat a fehér szín és a romantikus árnyalatok, illetve az ezekhez illő motívumok, így ilyen jellegű dekorációs kellékeket is találhatunk a polcokon.

 

Széles élő- és műfenyő választék

A tapasztalatok szerint az áruházba látogatók leginkább az élő fenyőfákat keresik, mindössze a vásárlók 35 százaléka választ szívesebben műfenyőt. Az áruházlánc a fogyasztói igényekhez igazodva rendkívül kedvező árakon kínál minőségi fenyőfákat, az élő fák Dániából, illetve magyar termelőktől érkeznek. Azok a vásárlók pedig, akik szeretnék megtartani az élő fenyőfát az ünnepek után is, az Auchan konténeres, gyökeres fenyő kínálatából tudnak választani.

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom