Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Új karácsonyi dekoráció trendek: hódít a bronz, a türkiz és a fehér

A vásárlók négyféle ünnepi tematika termékei közül válogathatnak Budaörs, 2015.12.03. – Az idei új dekorációs trendeknek megfelelően bronz, türkiz és fehér dekorációs elemekkel készül az Auchan a karácsonyra a hagyományos és évről-évre népszerű színösszeállítások mellett. Az ünnepi kínálatban fotókeretek, gömbök, figurák, mécsestartók és ablakmatricák is megtalálhatóak a különféle kültéri és beltéri fényfüzérek mellett. Az ünnepekre minőségi fenyőfa kínálattal is készül az áruházlánc, így többféle élőfenyő, konténeres, gyökeres fenyőfa és műfenyő is beszerezhető.

Már megtalálható a 19 magyarországi Auchan áruházban a karácsonyi dekorációs kínálat, amelyet az áruházlánc négyféle tematika köré csoportosított: a vállalat „angyali hóesés”, „mesél az erdő”, fenyő ünnep” és „retro” témakörökben kínálja a klasszikus és a legújabb díszítő elemeit. A négy különböző tematikával a vásárlók ötleteket gyűjthetnek ahhoz, hogy a már meglévő díszeiket, milyen új motívumokkal és színekkel tudják stílusosan felfrissíteni, modernizálni. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a vásárlók a karácsonyi készülődést jellemzően az adventi kellékek, a lakásdekorációk és a kültéri fényfüzérek megvásárlásával kezdik, majd ezt követően szerzik be a karácsonyfadíszeket, a beltéri égősorokat és a fenyőfákat.

 

Dekorációs kellékek a legújabb trendek szerint

Az Auchan széles kínálatában a kültéri és beltéri világítások mellett fénykép keretek, gömbök, figurák, mécsestartók és ablakmatricák is megtalálhatóak. A szezon egyik legkeresettebb terméke a fényfüzér, a vásárlók a 20 ledes beltéri, elemes fényfüzért már 499 forintért, míg az elektromos, 50 égős, mikroizzós égősort 799 forintért vásárolhatják meg.

Az elmúlt években az egyszínű karácsonyfa dekoráció helyét átvették a stílusos színösszeállítások és a változatos formák, így 2015-ben újféle színkombinációkkal, figurákkal bővítette az Auchan a dekorációs választékát is. A karácsonyfadíszek esetében a szezon egyik népszerű újdonsága a bronz-türkiz „mesél az erdő” színvilág és a hozzá kapcsolódó erdei figurák, mint például a gomba, a süni és a mókus. Továbbra is divat a fehér szín és a romantikus árnyalatok, illetve az ezekhez illő motívumok, így ilyen jellegű dekorációs kellékeket is találhatunk a polcokon.

 

Széles élő- és műfenyő választék

A tapasztalatok szerint az áruházba látogatók leginkább az élő fenyőfákat keresik, mindössze a vásárlók 35 százaléka választ szívesebben műfenyőt. Az áruházlánc a fogyasztói igényekhez igazodva rendkívül kedvező árakon kínál minőségi fenyőfákat, az élő fák Dániából, illetve magyar termelőktől érkeznek. Azok a vásárlók pedig, akik szeretnék megtartani az élő fenyőfát az ünnepek után is, az Auchan konténeres, gyökeres fenyő kínálatából tudnak választani.