Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc továbbra is várja a szakmai gyakorlatra jelentkezőket

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a kereskedelemben és a társszakmában szeretnének pályájuk során elhelyezkedni. 2015-ben több mint 700 tanuló választotta az áruházláncot szakmai gyakorlati helyének, és közülük már többen az Auchan főállású munkavállalóivá váltak. Idén másodszor támogatja az Auchan a Szakma Sztár Fesztivált azzal a céllal, hogy a legkiválóbb szakemberek készítsék a vásárlók számára a cukrászati termékeket.

Az Auchan áruházlánc humánerőforrás politikájának szerves részét képezi a fiatalt tehetségek szakmai támogatása. Ennek eszközeként a vállalat több kezdeményezése is azt a célt szolgálja, hogy szakemberei átadják tudásukat a jövő nemzedékének, és a fiatalok cukrász, pék, hentes, eladó, kereskedő és logisztikai ügyintéző szakmákban szerezzenek gyakorlatot az áruházláncnál.

 

 

Tavaly rekordszámú, egészen pontosan 763 tanuló választotta az Auchant gyakorlati helyszínéül, hogy tanulószerződéssel vagy nyári szakmai gyakorlattal mélyítse el tudását. A partneriskolák száma folyamatosan bővül, a vállalat már közel 40 oktatási intézménnyel áll kapcsolatban, hogy a diákok elméleti tudásukat a gyakorlatban, multinacionális környezetben tudják továbbfejleszteni, és munkájukra igényes, lelkes, jól képzett fiatal szakemberként kerüljenek ki a munkaerőpiacra. Tanulmányaik befejezése után, munkavállalóként a diákok közül nagyon sokan az Auchant választották, és a teljes állásban való elhelyezkedés után például a pékek, cukrászok és a kereskedők is mester szintre emelhetik tudásukat a vállalatnál.

Idén másodszorra támogatja az Auchan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett Szakma Sztár Fesztivál Szakma Kiváló Tanulója Verseny cukrász döntőjét. A rendezvény támogatásának célja, hogy felkeltsék a fiatalok érdeklődését a vállalat iránt, és egyre többen gondoljanak úgy az Auchanra, mint minősített gyakorlati hely, ahol magasan képzett szakemberek, pékek, cukrászok segítségével, professzionális környezetben sajátíthatják el leendő szakmájuk gyakorlati ismereteit.

További információkat a jelentkezéssel kapcsolatban a tanulosz@auchan.hu e-mail címen kaphatnak a diákok.