Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Szeptember 6-án, vasárnap nyitva tart az Auchan Savoya Park, Albertfalván

A 11. születésnapját ünneplő áruház egész nap akciókkal és színes programokkal várja vásárlóit Alberfalvas, 2015. szeptember 03. – Vasárnap, szeptember 6-án is várja vásárlóit az albertfalvai Auchan Savoya Park, mely 11 éves születésnapja alkalmából különleges akciókkal és színes programokkal készül. Az áruházba látogatók többek között egészségügyi szűrővizsgálatokon, életmód tanácsadáson, kutyabemutatón, arcfestésen és lufihajtogatáson, illetve több mint 20 féle kóstolón vehetnek részt, de az Arnold és Oszkár matricák csereberéjére is lehetőség nyílik.

Nyitva tart az Auchan albertfalvai áruháza szeptember 6-án vasárnap, 7 és 20 óra között. Az áruház 11 éves születésnapja alkalmából különféle egészséges életmóddal összefüggő és szórakoztató programokkal várja látogatóit, mint például életmód tanácsadás, vérnyomás, cukor és koleszterin szűrő vizsgálatok, gyermek fitnesz bemutató, kutyás bemutató, arcfestés és lufihajtogatás, illetve tűzoltó bemutató. Mindezek mellett az áruház több mint 20 különféle kóstolóval készül, a vásárlók például borokat, sajtokat, grill termékeket és laktózmentes tejeket ízlelhetnek meg. Délután a gyerekeknek arra is lehetőségük lesz, hogy kicseréljék Arnold és Oszkár matricáikat az áruház külön erre a célra kialakított területén.

Azok a vásárlók, akik Bizalomkártyával rendelkeznek, ezen a vasárnapon kétszeres pontértéket írhatnak jóvá kártyájukon az albertfalvai áruházban, a megújult benzinkút pedig egész vasárnap akciós üzemanyag árakkal várja a tankolókat.

Az albertfalvai Auchan áruház címe: 1117 Budapest, Hunyadi János u. 19. – az áruházba a BKK megszokott járataival is eljuthatnak a vásárlók.