Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Miskolcon nyitott meg a 15. magyarországi Auchan töltőállomás

Miskolc, 2014. december 9. – Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházában évi mintegy 40 millió vásárlót fogad. Az áruházak többsége mellett önkiszolgáló, diszkont benzinkutakat is üzemeltet a vállalat. A mai napon megnyitott a 15. hazai Auchan töltőállomás, ezúttal Miskolcon. Az áruházlánc célja, hogy minden hazai áruház mellett üzemeltessen benzinkutat is, így a vásárlók a vásárlás mellett a kedvező árú tankolással is spórolhassanak kiadásaikon. Az ünnepélyes avatáson Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere is részt vett.

Az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt években sok változást élt meg, 7 új áruház és velük egy töltőállomás csatlakozása volt a legnagyobb kihívás még 2012-ben. A miskolci második áruház is ekkor csatlakozott az Auchanhoz. 2013 a konszolidáció, megerősödés éve volt a vállalatnál, a 19 áruházzal országossá bővült áruházlánc összehangolta és megerősítette kereskedelmi politikáját.  A vállalat az elmúlt 16 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg. Az Auchan célja, hogy újabb töltőállomásokat nyisson meg azok mellett az áruházak mellett, ahol még nincs benzinkút, jelenleg a 19 áruház közül már 15 mellett található töltőállomás.

 „Az építkezést élénk figyelem övezte mind a vásárlók, mind a kereskedelmi parkunk partnerei részéről. Számtalan megkeresés érkezett felénk ez alatt a fél év alatt, ami azt bizonyította számunkra, hogy vásárlóink várják a kútnyitást és azt, hogy megfizethető árú üzemanyagot tankolhassanak a város déli részén is. Ez a környékbeliek és a kereskedelmi park minden látogatója számára vonzó lehetőség, és bízunk benne, hogy minél többen igénybe veszik majd ezt az új szolgáltatást” – mondta el Fazekas Attila, az Auchan Miskolc déli áruházának igazgatója.

„Miskolc vezetése számára is örömteli a töltőállomás megnyitása, mert ezzel a miskolciaknak és az idelátogató vendégeknek is még teljesebb szolgáltatást tud nyújtani az Auchan” – hangsúlyozta Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere.

„A miskolci a negyedik benzinkút, amellyel idén bővítjük kúthálózatunkat, részeként annak az 5 milliárd forintos hazai beruházásnak, amelynek felét a meglévő áruházaink mellé tervezett új töltőállomások létesítésére szánjuk. Az első idei beruházás a szolnoki töltőállomásunk volt júniusban, melyet a fóti, a szegedi és most a második miskolci kút követ. Hamarosan az idei évre tervezett utolsó töltőállomás, a budaörsi is megnyílik!” – tette hozzá Bernard Guntz, az Auchan Magyarország Kft. expanziós és beruházási igazgatója az avatáson.

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom