Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Minden igényt kielégítő húsvéti tojásválaszték az Auchanban

Akciós friss tojások 28-30 forintos, speciális tojások 38-44 forintos darabáron kaphatóak Budaörs, 2013. március 13. – Egyedülállóan széles tojásválasztékkal és kedvező árakkal várja az Auchan áruházlánc a húsvéti bevásárlásra érkezőket. A tavalyi év eredményei alapján idén több mint másfél millió tojás fogyhat az áruházban a húsvéti héten. A legnépszerűbb méret továbbra is az M-es tojás, amely az eladott tojások 65%-át teszi ki. A népszerű típusok és méretek mellett a legkülönbözőbb vásárlói igényeket is figyelembe vette az Auchan, így bio tojás, vitaminos tojások és fürjtojás is kapható az áruházakban.

A tavalyi évben 60%-kal nőtt a húsvéti héten az Auchan áruházaiban az eladott tojások száma, ennek megfelelően idén is mintegy másfél millió tojás értékesítését tervezi az áruházlánc ezen a héten. Az Auchan áruházanként idén is hasonló forgalomra számít, mint a tavalyi évben, de immár 19 áruházzal várják a vásárlókat, összességében tehát megnövekedett forgalomra készülnek.

A megszokott tojás kínálat mellett egyedülállóan széles választékkal készül vásárlói számára a vállalat: fürjtojás, bio tojás, vitaminos tojások is kaphatók. Nagy népszerűségnek örvendenek a speciális, azaz extra sárga és mélyalmos termékek, amelyek mára az eladott tojások nagyjából 15%-át teszik ki, emellett a bio tojásoknak is kialakult, stabil vásárlóköre van. A legtöbben a közepes, M-es méretű tojást keresik, amely az összes eladás 65 százalékát teszi ki, de az igényeknek megfelelően S-es, L-es, XL-es méret is kapható az áruházakban.

Az Auchan a tavalyi évhez képest még kedvezőbb árakkal, jelentős akciókkal is készül, így idén az akciós tojások a normál árakhoz képest több mint 10%-kal kedvezőbbek: a friss tojásokat már 28-30 forintos, míg a speciális tojásokat 38-44 forintos darabáron lehet megvásárolni.

„Teljes tojásválasztékunk magyar beszállítóktól érkezik. Amint áruházainkba érnek a termékek, a kihelyezésük során munkatársaink fokozott figyelmet fordítanak a higiéniai szabályok betartására, az árak pontos feltüntetésére, valamint a rendszeres ellenőrzésekre is. Széles választékkal, felkészülten várjuk vásárlóinkat, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, típusú és árú terméket: a már jól beváltakat és a speciális tojásokat egyaránt” – mondta el Gál Judit, az Auchan kommunikációs menedzsere.