Megnyitott az Auchan Fót

A fóti áruház az első, melyet a volt Cora áruházak közül néhány hét korszerűsítés után megnyitottak Budaörs, 2012. augusztus 24. – Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 13. áruházát hazánkban. A korábbi Cora áruházak közül fóti kereskedelmi központ az első, amely néhány hetes átalakítást követően immár Auchan színekben várja a vásárlókat.

Magyarországon az Auchan csoport 1996 óta van jelen, első áruházát 1998-ban Budaörsön nyitotta meg. Elsősorban a főváros környékén és a nagyobb vidéki városokban terjeszkedett az elmúlt közel másfél évtizedben, több mint 1 milliárd eurót fektetett be és 12 áruházat nyitott hazánkban. Idén tavasszal a Cora áruházak felvásárlásával 8000-re nőt alkalmazottainak és 19-re áruházainak száma, ez utóbbiak közül elsőként az Auchan Fót nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, immár az Auchan színeiben.

„Nagyon örülök, hogy befejeztük az átalakítási munkálatokat. A korszerűsítés mellett megőrizhettük értékeinket, melyeket az elmúlt több mint 10 év tapasztalatai alapján alakítottunk ki, így a népszerű friss áru részleget, a hentes osztályt, a hagyományos kiszolgálást, valamint a korábban kiváltott bizalomkártyákat is, melyeket változatlan formában elfogadunk. Az áruház védjegyeinek megtartása mellett sok területen fejlesztésekre is lehetőségünk nyílt. Mostantól korszerűbb áruházban fogadhatjuk vásárlóinkat, cukrászatunk és pékségünk bővült az új receptúrájú Auchan kínálattal, bővítettük még zöldség-gyümölcs kínálatunkat, vegyi és illatszer osztályunkat, valamint műszaki részlegünket, továbbá gyorsabb áthaladást biztosító pénztársort is beüzemeltünk. A mai naptól nyitva tartásunk is az Auchan áruházaknál megszokotthoz igazodik: hétköznaponként reggel 6 órától várjuk vásárlóinkat” – tájékoztatta az avatáson résztvevőket Hajdú Zsolt, az Auchan Fót áruház igazgatója.

„Nem csupán az fontos számunkra, hogy hét áruházzal többet működtethetünk Magyarországon, s így több vásárlót tudunk kiszolgálni, hanem az is, hogy 2700 kolléga munkahelyét meg tudtuk őrizni. Minden kolléga munkájára és szakértelmére szükségünk van, és számítunk munkatársainkra a jövőben is! Remélem, hogy a két áruházlánc előnyeinek ötvözésével és több ezer termék árának csökkentésével a vásárlók is megszeretik a megújult, modern fóti áruházat és elégedetten térnek majd vissza” – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.