Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Megnyitott az Auchan Fehér-tó Szegeden

A munkatársak vendégszeretete a régi, az áruház korszerűbb, élettel telibb és olcsóbb lett Budaörs, 2012. szeptember 13. – Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 15. áruházát hazánkban, a harmadik áruház is megnyílt az Auchan színeiben a volt Cora áruházak közül. Az Auchan már régóta tervezi egy áruház megnyitását a napfény városában, ezért is kiemelten fontos a szegedi kereskedelmi központ avatása. A munkatársakat megtartották, de kívül-belül korszerűbb, színesebb és praktikusabb lett az áruház, ráadásul több ezer termék árát csökkentették az elmúlt hetekben. A Corától átvett, összesen mintegy 2700 munkatárs közül több mint 330 főt foglalkoztat Szegeden az Auchan.

Magyarországon az Auchan csoport 1996 óta van jelen, első áruházát 1998-ban Budaörsön nyitotta meg. Elsősorban a főváros környékén és a nagyobb vidéki városokban terjeszkedett az elmúlt közel másfél évtizedben és 12 áruházat nyitott hazánkban. Idén tavasszal a Cora áruházak felvásárlásával 8000-re nőt alkalmazottainak és 19-re áruházainak száma, ez utóbbiak közül elsőként az Auchan Fótot avatták fel, két héttel rá a budakalászi áruház nyitott meg, majd a szegedi, 13 éves áruház tárta ki kapuit megújulva, az Auchan színeiben.

Szegeden az áruház 1999. november 4-én nyílt meg, 11300 m2 eladótérrel, 1400 parkolóhellyel, és 331 munkatárssal, azóta az áruház jelentős korszerűsítésre szorult, így a felvásárlást követő átalakítások épp időben történtek: megújult a kasszasor, az épület kívül-belül modernebb, átláthatóbb és színesebb lett és a berendezések, eszközök, polcok és rendszerek is korszerű, XXI. századi vásárlói igényeket kielégítő színvonalúak lettek. A munkatársak és vendégszeretetük viszont a régi, az Auchan átvette a szegedi áruház minden munkatársát, így több mint 300 család megélhetése továbbra is biztos marad.

Szegeden 40 fajta friss húskészítmény várja a vásárlókat hagyományos hentespultban, 200 különféle pékáru, 1590 féle tejtermék, kibővített vegyi-, illatszerosztály és műszaki részleg található, valamint mostantól az Auchan saját márkás termékek is megvásárolhatóak.

„Eseménydús időszakon vagyunk túl, nagy örömömre szolgál, hogy elkészült a megújult áruház, de emellett megőrizhettük értékeinket, melyeket az elmúlt 13 év tapasztalatai alapján alakítottunk ki. Védjegyünk a tradicionális kiszolgálás, munkatársaink kedvessége, közvetlensége és a vendégszerető kiszolgálással párosuló magas szaktudás. Családbarát áruház vagyunk, melynek szíve a városéval dobog, a város eseményein rendszeresen jelen voltunk és leszünk, továbbra is aktív részesei kívánunk maradni a város életének. Vásárlóink igényeinek megfelelően több ezer termék árát csökkentettük, az épületet korszerűbbé és színesebbé alakítottuk, pénztársorunkat modernizáltuk, a zöldség-gyümölcs osztályon pedig önkiszolgáló mérlegekkel segítjük a kényelmesebb vásárlást. A korábbi népszerű termékek megtartása mellett a szegediek számára talán még ismeretlen, minőségi termékeket is bevezettünk kínálatunkba, köztük az Auchan sajátmárkás termékeket, melyeket jó szívvel ajánlunk vásárlóinknak. A 70 ezer bizalomkártya tulajdonosnak jó hírünk, hogy továbbra is elfogadjuk a kártyát, és újabb akciókkal, köztük a szept. 16-ig tartó nyitási akcióval várjuk őket. Régi-új szolgáltatásunk az ingyenes vásárlói buszjárat is, mely módosított, vásárlóink többségének kedvező útvonalon közlekedik újra, ezt az ingyenes buszjáratot kifejezetten vásárlóink számára állítottuk forgalomba és finanszírozzuk. Mindemellett mostantól a megszokottnál hosszabb nyitva tartással, és péntekenként más és más akciókkal várjuk minden kedves vásárlónkat, és reméljük, hogy a szegedi áruház lesz a régió kedvenc áruháza!” – mondta el Pál Balázs, az Auchan szegedi áruházának igazgatója.

 „Közel 15 éve a hazai gazdaság stabil szereplője, munkatársaink számára pedig biztos munkahely megteremtője és megtartója vagyunk, és kívánunk maradni a jövőben is. A Cora áruházak átvételével nem csupán az fontos számunkra, hogy hét áruházzal többet működtethetünk Magyarországon, s így több vásárlót tudunk kiszolgálni, hanem az is, hogy 2700 kolléga munkahelyét meg tudtuk őrizni. A napfény városában régóta tervezzük, hogy nyitunk áruházat, ezért is különösen fontos számunkra a mai nap. Remélem, hogy a két áruházlánc előnyeinek ötvözésével és több ezer termék árának csökkentésével a vásárlók is megszeretik a megújult, modern szegedi áruházat és elégedetten térnek majd vissza” – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom