Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Megnyitott az Auchan Csabai Kapu Miskolcon

Miskolc az első vidéki nagyváros, ahol már két Auchan is várja a vásárlókat Budaörs, 2012. szeptember 21. – Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 17. áruházát hazánkban, az ötödik áruház is megnyílt az Auchan színeiben a volt Cora áruházak közül. A munkatársakat megtartották, de kívül-belül modernebb, színesebb és áttekinthetőbb lett az áruház, ráadásul ötezer termék árát csökkentették az elmúlt hetekben. A Corától átvett, összesen 2700 munkatárs közül mintegy 310 főt foglalkoztat a Pesti úti áruház.

Magyarországon az Auchan csoport 1996 óta van jelen, első áruházát 1998-ban Budaörsön nyitotta meg. Elsősorban a főváros környékén és a nagyobb vidéki városokban terjeszkedett az elmúlt közel másfél évtizedben és 12 áruházat nyitott hazánkban. Idén tavasszal a Cora áruházak felvásárlásával 8000-re nőt alkalmazottainak és 19-re áruházainak száma, ez utóbbiak közül elsőként az fóti hipermarketet avatták fel, majd a budakalászi, a szegedi, a szolnoki és ezt követően a miskolci, Pesti úti áruház nyitott meg az Auchan színeiben.

Az áruház 2000. október 26-án nyílt meg, azóta az áruház jelentős korszerűsítésre szorult, így a felvásárlást követő átalakítások épp időben történtek: több jelentős, a vásárlók komfortját, az áruellátás és kiszolgálás hatékonyságát javító beruházás is történt az áruházban. Az épület kívül-belül modernebb, átláthatóbb és színesebb lett és a berendezések, eszközök, polcok és rendszerek is korszerű, XXI. századi vásárlói igényeket kielégítő színvonalúak lettek. Megújult a kasszasor, új főpénztárat alakítottak ki, korszerűbb a hulladékgyűjtés, a takarítási rendszer még magasabb szintű lett, mint korábban volt.  Az üvegvisszaváltásra egy új, modern gépet üzemeltek be a vásárlók elégedettségére. A munkatársak és vendégszeretetük viszont a régi, az Auchan átvette az áruház minden munkatársát, így több mint 300 család megélhetése továbbra is biztos marad.

Az áruházban 50 fajta friss húskészítmény várja a vásárlókat hagyományos hentespultban, 180 különféle pékáru, 1600 féle tejtermék, kibővített vegyi-, illatszerosztály és műszaki részleg található, valamint mostantól az Auchan saját márkás termékek is megvásárolhatóak.

„A modernizált áruházat üzemeltető csapat változatlan marad, ez elengedhetetlenül fontos a vásárlóink megtartásához. Eseménydús időszakon vagyunk túl, nagy örömömre szolgál, hogy elkészült a megújult áruház, de emellett megőrizhettük értékeinket, melyeket az elmúlt 12 év tapasztalatai alapján alakítottunk ki. Védjegyünk marad a tradicionális kiszolgálás, munkatársaink kedvessége, közvetlensége és a vendégszerető kiszolgálással párosuló magas szaktudás. Továbbra is elérhetőek a bizalomkártya által nyújtott kedvezmények, szolgáltatások és termékek áruházunkban. Áruházunk a jövőben tovább fejleszti erősségeit, így a hentes pult, csemege pult, hal pult, valamint a cukrászat nem csupán megmaradt, de még nagyobb hangsúlyt helyezünk ezek erősítésére. Emellett a speciális élelmiszerek is a figyelem középpontjába kerülnek áruházunkban, így a bio, a diabetikus, a funkcionális, vagy ún. mentes élelmiszerek (pl. glutén- és laktózmentes élelmiszerek), illetve nemzetközi konyha választék is. A nem élelmiszer részlegen pedig szélesebb kínálattal várjuk vásárlóinkat a háztartási, a szórakoztató elektronikai osztályokon, valamint nagyobb figyelmet kap a szezonális termékkínálat is. A korábbi népszerű termékek megtartása mellett minőségi termékeket is bevezettünk kínálatunkba, köztük az Auchan sajátmárkás termékeket, melyeket jó szívvel ajánlunk vásárlóinknak. Mindemellett péntekenként más és más akciókkal várjuk minden kedves vásárlónkat”– mondta el Varga László, az Auchan Csabai Kapu áruház igazgatója.

 „Közel 15 éve a hazai gazdaság stabil szereplője, munkatársaink számára pedig biztos munkahely megteremtője és megtartója vagyunk, és kívánunk maradni a jövőben is. A Cora áruházak átvételével nem csupán az fontos számunkra, hogy hét áruházzal többet működtethetünk Magyarországon, s így több vásárlót tudunk kiszolgálni, hanem az is, hogy 2700 kolléga munkahelyét meg tudtuk őrizni. Miskolc az első vidéki nagyváros Magyarországon, ahol két áruházzal is jelen vagyunk már, ezért is mérföldkő számunkra a mai nap. Remélem, hogy a két áruházlánc előnyeinek ötvözésével és több ezer termék árának csökkentésével a vásárlók is megszeretik a megújult miskolci, pesti úti áruházat és elégedetten térnek majd vissza” – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom