Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Megnyitott az Auchan Cívis Debrecenben

Az utolsó előtti, volt Cora áruház átalakításával a 18. Auchan nyitott meg hazánkban Budaörs, 2012. szeptember 27. – Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 18. áruházát hazánkban, az hatodik áruház is megnyílt az Auchan színeiben a volt Cora áruházak közül. A munkatársakat megtartották, de kívül-belül modernebb, színesebb és áttekinthetőbb lett az áruház, ráadásul ötezer termék árát csökkentették az elmúlt hetekben. A Corától átvett, összesen 2700 munkatárs közül mintegy 280 főt foglalkoztat a debreceni áruház, a munkatársak fele nyitás óta itt dolgozik.

Magyarországon az Auchan csoport 1996 óta van jelen, első áruházát 1998-ban Budaörsön nyitotta meg. Elsősorban a főváros környékén és a nagyobb vidéki városokban terjeszkedett az elmúlt közel másfél évtizedben és 12 áruházat nyitott hazánkban. Idén tavasszal a Cora áruházak felvásárlásával 8000-re nőt alkalmazottainak és 19-re áruházainak száma, ez utóbbiak közül elsőként az fóti hipermarketet avatták fel, majd a budakalászi, a szegedi, a szolnoki és ezt követően a miskolci, Pesti úti áruház, majd a debreceni Auchan Cívis nyitott meg az Auchan színeiben.

Az áruház 2002. október 25-én nyílt meg, azóta jelentős korszerűsítésre szorult, így a felvásárlást követő átalakítások épp időben történtek: több fontos, a vásárlók komfortját, az áruellátás és kiszolgálás hatékonyságát javító beruházás is történt az áruházban. Az épület kívül-belül modernebb, átláthatóbb és színesebb lett és a berendezések, eszközök, polcok és rendszerek is korszerű, XXI. századi vásárlói igényeket kielégítő színvonalúak lettek. Megújult a pénztársor, ennek köszönhetően gyorsabb a kiszolgálás a kasszáknál. A munkatársak és vendégszeretetük viszont a régi, az Auchan átvette az áruház minden munkatársát, így 280 család megélhetése továbbra is biztos marad. Az áruházban 50 fajta friss húskészítmény várja a vásárlókat hagyományos hentespultban, 210 különféle pékáru, 1600 féle tejtermék, kibővített vegyi-, illatszerosztály és műszaki részleg található, valamint mostantól az Auchan saját márkás termékek is megvásárolhatóak.

„Eseménydús időszakon vagyunk túl, nagy örömömre szolgál, hogy elkészült a megújult áruház, de emellett megőrizhettük értékeinket, melyeket az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján alakítottunk ki. Védjegyünk marad a tradicionális kiszolgálás, munkatársaink kedvessége, közvetlensége és a vendégszerető kiszolgálással párosuló magas szaktudás. Továbbra is elérhetőek a bizalomkártya által nyújtott kedvezmények, szolgáltatások és termékek áruházunkban. A modernizált áruházat üzemeltető csapat változatlan marad, ez elengedhetetlenül fontos a vásárlóink megtartásához. Áruházunk a jövőben tovább fejleszti erősségeit, így a hentes pult, csemege pult, hal pult, valamint a cukrászat nem csupán megmaradt, de még nagyobb hangsúlyt helyezünk ezek erősítésére. A korábbi népszerű termékek megtartása mellett minőségi termékeket is bevezettünk kínálatunkba, köztük az Auchan sajátmárkás termékeket, melyeket jó szívvel ajánlunk vásárlóinknak. Mindemellett péntekenként más és más akciókkal várjuk minden kedves vásárlónkat”– mondta el Csöbönyei Attila, az Auchan Cívis áruház igazgatója.

 „Közel 15 éve a hazai gazdaság stabil szereplője, munkatársaink számára pedig biztos munkahely megteremtője és megtartója vagyunk, és kívánunk maradni a jövőben is. A Cora áruházak átvételével nem csupán az fontos számunkra, hogy hét áruházzal többet működtethetünk Magyarországon, s így több vásárlót tudunk kiszolgálni, hanem az is, hogy 2700 kolléga munkahelyét meg tudtuk őrizni. Debrecenben régóta terveztük egy áruház nyitását, ezért is mérföldkő számunkra a mai nap. Remélem, hogy a két áruházlánc előnyeinek ötvözésével és több ezer termék árának csökkentésével a vásárlók is megszeretik a megújult debreceni áruházat és elégedetten térnek majd vissza” – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

 

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom