Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Megnyitott a budakalászi Auchan

A népszerű halpult, bizalomkártya és hagyományos kiszolgálás marad, az áruház modernebb, áttekinthetőbb és olcsóbb lett Budaörs, 2012. szeptember 7. – Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 14. áruházát hazánkban, a második áruház is megnyílt Auchan színekben a volt Cora áruházak közül. Az átalakítás heteiben is folyamatosan nyitva tartó áruházra szinte rá sem lehet ismerni, kívül-belül modern, vásárlóbarát környezet és mégis ugyanazok a munkatársak várják a bevásárlásra érkezőket. A rendszerek, polcok, színek és terek megújultak, az árak csökkentek, de a kiszolgálás, a színvonal és a munkatársak nem változtak. Az összesen mintegy 2700 új munkatárs között több mint 310 budakalászi alkalmazottat vett át az Auchan.

Magyarországon az Auchan csoport 1996 óta van jelen, első áruházát 1998-ban Budaörsön nyitotta meg. Elsősorban a főváros környékén és a nagyobb vidéki városokban terjeszkedett az elmúlt közel másfél évtizedben és 12 áruházat nyitott hazánkban. Idén tavasszal a Cora áruházak felvásárlásával 8000-re nőt alkalmazottainak és 19-re áruházainak száma, ez utóbbiak közül elsőként az Auchan Fótot avatták fel, két héttel rá pedig a budakalászi áruház nyitott meg az Auchan színeiben.

Budakalászon 50 fajta friss húskészítmény várja a vásárlókat hagyományos hentespultban, 220 különféle pékáru, 1640 féle tejtermék, kibővített vegyi-, illatszerosztály és műszaki részleg található, valamint mostantól az Auchan saját márkás termékek is megvásárolhatóak.

„Heteken keresztül munkatársaimmal együtt keményen dolgoztunk, hogy az átalakítás gyors ütemben, mégis vásárlóinkat a lehető legkevésbé zavarva folyjon. Nehéz elhinni, hogy eljött a mai nap, és egy rendkívül modern, színes, élettel és főleg vásárlókkal teli áruházban állhatunk ma. Az áruház elmúlt több mint 10 éves történetében sok tapasztalattal, vendégszeretettel vártuk vásárlóinkat, így megszerették a budakalászi áruházat. Mi is rácsodálkoztunk, hogy az elmúlt hetekben a vásárlószám és a forgalom, a több mint 5000 termék árának csökkentésének köszönhetően jelentősen megnőtt, és reméljük, ez a tendencia megmarad a jövőben is. Külön örömmel tölt el, hogy az áruház szíve, az itt dolgozó csapat, valamint a mostanra védjegyünkké vált értékeink, a halpult, a csemegepult, a hentespult, a hagyományos kiszolgálás, és a bizalomkártya mind-mind megmaradhattak az új színekben is. Emellett kedvezőbb árakkal, modernebb és színesebb épületben várhatjuk vásárlóinkat. Cukrászatunk és pékségünk bővült az új receptúrájú Auchan kínálattal, bővítettük még illatszer-, háztartási- és bébiosztályunkat, valamint gyorsabb áthaladást biztosító pénztársort is beüzemeltünk. A mai naptól nyitva tartásunk is az Auchan áruházaknál megszokotthoz igazodik: hétköznaponként reggel 6 órától várjuk vásárlóinkat” – mondta el Daniel Audoine, az Auchan budakalászi áruházának igazgatója.

 „Közel 15 éve a hazai gazdaság stabil szereplője, munkatársaink számára pedig biztos munkahely megteremtője és megtartója vagyunk, és kívánunk maradni a jövőben is. A Cora áruházak átvételével nem csupán az fontos számunkra, hogy hét áruházzal többet működtethetünk Magyarországon, s így több vásárlót tudunk kiszolgálni, hanem az is, hogy 2700 kolléga munkahelyét meg tudtuk őrizni. Remélem, hogy a két áruházlánc előnyeinek ötvözésével és több ezer termék árának csökkentésével a vásárlók is megszeretik a megújult, modern budakalászi áruházat és elégedetten térnek majd vissza” – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom