Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Magyar zöldég és gyümölcs is kapható három romániai Auchan áruházban

A minőségi magyar zöldségekre külföldön is van igény Budaörs, 2011. december 2. – Az Auchan Magyarország Kft. sikeres zöldség és gyümölcs export együttműködést kötött három romániai Auchan áruházzal. Az idén nyáron kezdődött egyeztetések eredményeként több mint 30-féle magyar zöldség-gyümölcs kerül rendszeresen a szomszédos ország Auchan áruházainak polcaira. A három romániai áruház zöldség osztályán így a magyar saláta, retek, zeller, répa, gomba, káposzta és több fajta alma is kapható.

A romániai Auchan idén nyáron kereste meg a magyarországi áruházláncot azzal a kéréssel, hogy magyar zöldségek kerülhessenek három áruházának polcaira. Az igény azért jelent meg a romániai partner részéről, mert a kolozsvári, a marosvásárhelyi és a temesvári áruházai közelebb vannak a budaörsi Auchan Központhoz, mint saját bukaresti bázisukhoz és vonzó számukra a magyar zöldségek kiváló minősége.

 

Az együttműködés további előnye, hogy ezzel az együttműködéssel a három romániai áruház csomagolt zöldség termékekből is széles és minőségi választékot tud nyújtani vásárlóinak. Jelenleg a magyarországi Auchan központból hetente6 kamionnyi, azaz mintegy 80 tonnányi magyar zöldség érkezik a három romániai áruházba.

 

A romániai partner részéről érkezett igény hozzásegíti az Auchan magyar beszállítóit ahhoz, hogy termékeik külföldön is megjelenjenek. A magyarországival megegyező feltételek vonatkoznak a romániai exportban érintett beszállítókra is: jó minőség, kedvező ár/érték arány, megbízható kapacitás.

 

Mivel az együttműködéshez nem kell bonyolult feltételeket teljesíteni, csupán megfelelő informatikai háttérre volt szükség a biztonságos rendeléshez, ezért az Auchan Magyarország örömmel kiterjesztené az együttműködést más partnerekre is a jövőben.

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom