Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Indul az Auchan hónap, immár mind a 19 Auchan áruházban

Nyereményjátékok, közel 7000 nyeremény, akciók és programok várják a vásárlókat, kitelepül a Morning show és a Rex kutyaotthon is Budaörs, 2012. október 3. – Alig öltött az utolsó volt Cora áruház is Auchan színeket, máris minden áruház az országban közösen ünnepli az Auchan hónapot. A nyereményjátékokkal, akciókkal és programokkal teli Auchan hónapot az áruházlánc hagyományosan, csoport szinten rendezi meg, rendszerint októberben. A roadshow keretében egészségügyi szűrés, örökbe fogadható kutyák, táncbemutató, élő rádióműsor, akciók és minden áruházban értékes nyeremények várnak a vásárlókra.

Az idei Auchan hónap során „Bulira vettük az árakat!” mottóval az ország minden Auchan áruházában akciós, alacsony áron megvásárolhatók azok a szezonális termékek, melyek az erre a hónapra kiadott akciós újságban is szerepelnek, így például borok, háztartási gépek, lakásfelszerelési termékek. Az akciók mellett nyereményjátékok és programok is várják a vásárlókat.

Többféle nyereményjátékkal készül az áruházlánc a hónapban. Október 5-én reggel 6-10-ig a Class FM műsorvezetője, Rákóczi Ferenc a budakalászi Auchanban élő műsorral jelentkezik be, izgalmas játékokkal és nyereményekkel. Az október 5-től 31-ig tartó, „Bulira vettük az árakat” elnevezésű játékban közel 7000 nyeremény talál gazdára, köztük wellness utazások, háztartási gépek és egyéb értékes nyeremények. A játék lényege, hogy amennyiben a pénztárblokk hátoldalán a vásárló egy vonalkódot talál, akkor az áruház üzletsorán kihelyezett gépen lehúzva megtudhatja, hogy nyert-e az adott kóddal. Mindenkinek lehetősége van játszani, aki az akció ideje alatt bármelyik Auchan áruházban vásárol. További részletek a következő weboldalon: http://www.auchan.hu/hirek-aktualitasok/auchan-honap.

„Ami a programokat illeti, a hónap során az egész országban – egy roadshow keretében –, mind a 19 áruházban szervezünk ingyenes egészségügyi szűrést, elsősorban idősebb vásárlóink számára. Készülünk gyermekprogramokkal is, így arcfestés és ballonfigura művész szórakoztatja a legkisebbeket a roadshow-n. Annak is érdemes kijönnie, aki kutya örökbefogadást fontolgat, mert Budapest környéki áruházainknál a Rex állatotthon, vidéki áruházainknál pedig a helyi állatmenhelyek fognak kitelepülni, örökbefogadásra váró kutyákkal” – mondta el Gillemot Katalin, az Auchan kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatója.

„A Rex Kutyaotthon Alapítvány megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a felelős állattartási kultúra fejlesztésére. Hatalmas előrelépés számunkra, hogy nem csak a hozzánk kilátogató kutyabarátokhoz juthatunk el, hanem az Auchan vásárlói között olyan lehetséges örökbefogadókhoz is, akik bár szívesen fogadnának örökbe, nem tették még meg az első lépést, hogy egy menhelyre ellátogassanak. Az áruházakhoz kitelepülő információs sátrunkban felkészült önkéntesek segítségével a leendő gazdik felmérhetik tudásukat, egy mini farmon pedig bemutatunk néhány őshonos magyar háziállatfajtát is. Természetesen minden helyszínre viszünk magunkkal gazdira váró kutyákat és cicákat is” – mondta el Dr. Király Péter, a Rex Állatotthon vezetője a menhely kitelepülése kapcsán.

Gondoltunk a fiatalokra is, az áruházak programjai között kifejezetten az ő kedvükért táncbemutatóval, Südi Iringó tánccsoportja előadásában, valamint Xbox bemutatóval is készülünk, így minden vásárló és érdeklődő, aki kilátogat hozzánk az Auchan hónap során, megtalálja az érdeklődésének megfelelő programot” – tette hozzá Gillemot Katalin.

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom