Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Földön, vízen, levegőben - Újra Arnold és Oszkár matricagyűjtő akció!

Budaörs, 2015. augusztus 31. – Már kapható az Auchan 19 áruházában a második Arnold és Oszkár matricagyűjtő album, melynek témája a vízi, szárazföldi és légi közlekedési eszközök története. A matricák összegyűjtésével nemcsak a járművek színes történetével ismerkedhetnek meg a gyerekek, hanem szórakoztató képregényeket is olvashatnak, játszhatnak, újonnan szerzett ismereteiket pedig az album ellenőrző kérdéseire válaszolva erősíthetik meg. Különleges metálfényű, plüss és illatosított matricákat is tartalmaz a kollekció, ha pedig nem sikerült mindet összegyűjteni, akkor a hiányzó darabok a szeptember közepén szervezett cserenapokon a többi rajongótól beszerezhetők az Auchan áruházakban.

 

Augusztus 19-től kapható a népszerű Arnold és Oszkár matricagyűjtő album második része, a Földön, vízen, levegőben. Az igényes kivitelezésű albumot és a vidám felfedező párost magyar grafikuscsapat tervezte, az újabb időutazás témája a közlekedési eszközök története. Azok a gyerekek, akik az album minden matricáját összegyűjtik, és az egyes képekhez tartozó rövid magyarázó szövegeket elolvassák, átfogó tudásra tehetnek szert a járművek történetéről. A szép, részletgazdag illusztrációknak köszönhetően, és a szülőkkel közösen, akár esti olvasmányként olvasva az album már 3 éves kortól érdekes, érthető és izgalmas.

 

A kötet különlegessége, hogy az egyes témákhoz kapcsolódóan kitér a magyar vonatkozásokra is. Tartalmazza a vízi, a szárazföldi és a légi közlekedés legfontosabb magyar feltalálóinak és fejlesztőinek neveit, és röviden ismerteti találmányaikat is.

 

Az albumban képregények és játékok is vannak, a megszerzett tudást pedig ellenőrző kérdések segítségével ismételhetik át a gyerekek. A gyűjteménybe speciális matricák is tartoznak, amelyek felületükkel, tapintásukkal vagy éppen illatukkal varázsolják el az Arnold és Oszkár rajongókat.

 

Az album ára 699 Ft, és 4 000 Ft-onként ingyen jár a gyűjtőknek egy 5 db-os matricacsomag. A matricacsomagokat 99 Ft-ért külön is meg lehet vásárolni. Azok a kis rajongók, akiknek nem sikerült minden matricát megszerezniük, az Arnold és Oszkár Facebook oldalon található alkalmazás segítségével találhatnak a matricák csereberéléshez társakat. Szeptember közepén az áruházakban szervezett cserenapokon pedig immár nem virtuálisan, hanem a valóságban bonyolíthatják le a cseréket.

 

A leglelkesebb rajongók számára Arnold és Oszkár figurás termékek is készülnek, például az iskolakezdésnél hasznos írószerek (órarend, gumis mappa, füzetek, füzettartó), különböző édes-sós finomságok (csokoládé, müzliszelet, üdítő, ropi, instant kakaó), és még az Auchan cukrászatok Arnold és Oszkár tortákat is készítenek.

 

Az album és a matricák forgalmazása szeptember 30-ig tart. Az újdonságokról és hírekről, például a szeptemberi csere-napokról Arnold és Oszkár Facebook oldalán lehet tájékozódni: https://www.facebook.com/arnoldesoszkar?fref=ts