Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Felavatták az Auchan csepeli benzinkútját

Budaörs, 2015. szeptember 8. – Az Auchan Magyarország Kft. ünnepélyesen átadta 18. üzemanyag töltőállomását, amely ezentúl a szigetszentmiklósi Auchan áruház vonzáskörzetének vásárlóit szolgálja ki. A vállalat célja, hogy minden hazai Auchan áruházhoz tartozzon benzinkút is, azért, hogy az áruházba betérők a vásárlás mellett kedvező árú tankolással is csökkenthessék kiadásaikat. Az ünnepélyes avatáson Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere is részt vett.

Az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt 17 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg. A szigetszentmiklósi áruház által üzemeltetett, 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 277. szám alatt található diszkont üzemanyag töltőállomáson is kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, megbízható forrásból származó, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak a gépjárművezetők, tartósan alacsony áron. Az új Auchan benzinkút a hét minden napján nyitva tart: az önkiszolgáló kútoszlopok hétfőtől vasárnapig 5 órától 22 óráig várják a vásárlókat.

 

„Célunk, hogy minden magyarországi áruházunk mellett legyen önkiszolgáló benzinkút is, ahol a vásárlóink tartósan alacsony áron, magyar szabványoknak megfelelő, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak. Az eddigi gyakorlattól eltérően, nem volt megoldható, hogy vállalatunk közvetlenül a Szigetszentmiklósi áruház mellett építse fel az ahhoz hozzátartozó töltőállomást, ezért döntöttünk a már működő és a szigetszentmiklósi áruházhoz közel elhelyezkedő töltőállomás megvásárlása mellett annak érdekében, hogy megnyithassuk a szigetszentmiklósi áruházunkhoz tartozó töltőállomást, ezzel is növelve Csepel és Szigetszentmiklós lakosságának vásárlóerejét” – mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

 

"Mindig örömteli és hálás feladat egy polgármester számára, amikor olyan eseményen kell beszédet mondani, ahol egy új épület, egy intézmény vagy éppen egy benzinkút kerül átadásra. Ez ugyanis azt jelenti, hogy megépült valami, amitől településünk gazdagabb, változatosabb, különb hely lett, valamint javult a térség és a Csepel-sziget ellátottsága" - mondta el Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere.

 

„Nagy örömömre szolgál, hogy a szigetszentmiklósi és a csepeli vásárlóinknak is elhozhattuk a vásárlóink által kedvelt diszkont töltőállomásunkat. Az elmúlt hónapokban munkatársaimmal nagy erőkkel dolgoztunk a töltőállomás átalakításán. Ennek a munkának köszönhetően megújult és megszépült a benzinkút, és annak üzlete, így az üzemanyag töltőállomáson a tankolás mellett közel 700-féle termék is megvásárolható. Az üzlet választékában megtalálható különböző péksüteményeket, italokat, édes-sós snackeket, kávékat, alap élelmiszereket és autós felszereléseket a vásárlók az Auchannál megszokott kedvező árakon vásárolhatják meg” – mondta el Kóczián Tímea, a szigetszentmiklósi Auchan áruház igazgatója.

 

Az Auchan diszkont töltőállomások üzleti stratégiája, hogy a működési költséget az áruházlánc minimalizálja, az üzemanyag árat az adott régióban a lehető legalacsonyabban tartja, ezáltal a megtakarított összeget meg tudja osztani a vásárlókkal.