Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Az idei trendeket felvonultató, rendkívül széles játékkínálat és kedvező árak az Auchannál

A vásárlók a minőségi, tartós és biztonságos játékokat keresik Budapest, 2013. november 13. – Az elmúlt években a vásárlói szokások megváltoztak a gazdasági helyzet következtében: a vásárlók odafigyelnek a minőségre és az ár-érték arányra, egyre tudatosabban és hosszabb távra választanak játékokat. Az Auchan a termékek különösen széles választékát kínálja a vásárlóknak, áruházaiban mintegy 2300 különböző játékot. A karácsonyi játékkínálat összeállítása során kiemelt szempont volt, hogy a vásárlók könnyedén eligazodjanak a termékek között, így gyorsan megtalálják a tökéletes választást.

Az Auchan idén is széles játékválasztékkal készül a nagy ünnepi rohamra. A vásárlók a kedvező árú termékektől, a prémium kategóriáig mindent megtalálnak a kínálatában, az áruházlánc kizárólag hivatalosan bevizsgált termékeket kínál, hogy az itt vásárolt termékeket biztonsággal használhassák a családok. Az Auchan tematikus, nagyrészt játékokat tartalmazó akciós újsággal is készül, hogy segítsen a szülőknek, milyen ajándékot válasszanak gyermekeiknek, ezeket a termékeket az áruházakban is könnyű megtalálni. „Vásárlóink visszajelzései szerint fontos, hogy könnyen, gyorsan megtalálják a tökéletes ajándékot, ezért életkoronként, nemenként és tematikusan csoportosítottuk a játékokat, így nagyon könnyű eligazodni és rátalálni a tökéletes ajándékra áruházainkban” – mondta el Gál Judit, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs menedzsere.

 

Melyek a slágertermékek idén?

Ami a trendeket illeti, a bébi játékok terén továbbra is a Fisher Price márka termékei a legkeresettebbek. A fiú játékoknál 4-6 év között a Verda rajzfilm termékei, valamint a Trash Pack népszerűsége töretlen. A 6 év feletti fiúknál a távirányítós helikopter a sláger, a lányoknál pedig továbbra is verhetetlen a Barbie babák népszerűsége. A 10 év feletti korosztály leginkább a TV-re köthető játékokat és játék konzolokat keresi. Minden bizonnyal nagy sikere lesz a gyerekek körében a Monster High és a Repcsik termékeknek, de egyre nagyobb az érdeklődés az Auchan minőségi sajátmárkás (RIK ROK, Baby) játékai iránt is.

 

A LEGO termékek úgy tűnik, sosem mennek ki a divatból, szinte biztos, hogy benne vannak a gyerekek kívánságlistájának első 5 szereplője között. A minőség a kevésbé tehetős szülők számára is fontos, ezért például kisebb kiszerelésű LEGO játékokkal is készül az áruházlánc, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájához illő, minőségi ajándékot.

 

A családi szórakozás termékei – például a társasjátékok – újra reneszánszukat élik. A legnépszerűbbek a Gazdálkodj okosan! és a Scrabble. A készségfejlesztő játékok között leginkább a kifesthető táskákat keresik.A rajongók számára jó hír, hogy a vásárlók körében nagyon népszerű Geomag termékcsalád új tagokkal bővült, melyek megtalálhatóak az Auchan kínálatában is.

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom