Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Az idei trendeket felvonultató, rendkívül széles játékkínálat és kedvező árak az Auchannál

A vásárlók a minőségi, tartós és biztonságos játékokat keresik Budapest, 2013. november 13. – Az elmúlt években a vásárlói szokások megváltoztak a gazdasági helyzet következtében: a vásárlók odafigyelnek a minőségre és az ár-érték arányra, egyre tudatosabban és hosszabb távra választanak játékokat. Az Auchan a termékek különösen széles választékát kínálja a vásárlóknak, áruházaiban mintegy 2300 különböző játékot. A karácsonyi játékkínálat összeállítása során kiemelt szempont volt, hogy a vásárlók könnyedén eligazodjanak a termékek között, így gyorsan megtalálják a tökéletes választást.

Az Auchan idén is széles játékválasztékkal készül a nagy ünnepi rohamra. A vásárlók a kedvező árú termékektől, a prémium kategóriáig mindent megtalálnak a kínálatában, az áruházlánc kizárólag hivatalosan bevizsgált termékeket kínál, hogy az itt vásárolt termékeket biztonsággal használhassák a családok. Az Auchan tematikus, nagyrészt játékokat tartalmazó akciós újsággal is készül, hogy segítsen a szülőknek, milyen ajándékot válasszanak gyermekeiknek, ezeket a termékeket az áruházakban is könnyű megtalálni. „Vásárlóink visszajelzései szerint fontos, hogy könnyen, gyorsan megtalálják a tökéletes ajándékot, ezért életkoronként, nemenként és tematikusan csoportosítottuk a játékokat, így nagyon könnyű eligazodni és rátalálni a tökéletes ajándékra áruházainkban” – mondta el Gál Judit, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs menedzsere.

 

Melyek a slágertermékek idén?

Ami a trendeket illeti, a bébi játékok terén továbbra is a Fisher Price márka termékei a legkeresettebbek. A fiú játékoknál 4-6 év között a Verda rajzfilm termékei, valamint a Trash Pack népszerűsége töretlen. A 6 év feletti fiúknál a távirányítós helikopter a sláger, a lányoknál pedig továbbra is verhetetlen a Barbie babák népszerűsége. A 10 év feletti korosztály leginkább a TV-re köthető játékokat és játék konzolokat keresi. Minden bizonnyal nagy sikere lesz a gyerekek körében a Monster High és a Repcsik termékeknek, de egyre nagyobb az érdeklődés az Auchan minőségi sajátmárkás (RIK ROK, Baby) játékai iránt is.

 

A LEGO termékek úgy tűnik, sosem mennek ki a divatból, szinte biztos, hogy benne vannak a gyerekek kívánságlistájának első 5 szereplője között. A minőség a kevésbé tehetős szülők számára is fontos, ezért például kisebb kiszerelésű LEGO játékokkal is készül az áruházlánc, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájához illő, minőségi ajándékot.

 

A családi szórakozás termékei – például a társasjátékok – újra reneszánszukat élik. A legnépszerűbbek a Gazdálkodj okosan! és a Scrabble. A készségfejlesztő játékok között leginkább a kifesthető táskákat keresik.A rajongók számára jó hír, hogy a vásárlók körében nagyon népszerű Geomag termékcsalád új tagokkal bővült, melyek megtalálhatóak az Auchan kínálatában is.