Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Az idei Auchan hónap a családoké: családi autót és páros wellness hétvégéket is nyerhetnek a vásárlók

Október 4-től november 7-ig akciók, családi programok és értékes nyeremények várják az érdeklődőket Budaörs, 2013. október 1. – Az Auchan mind a 19 hazai áruháza várja az érdeklődőket az Auchan hónap során, melyet ezúttal a családoknak szentelnek: október 4. és november 7. között személyautót, wellness hétvégét és ajándékkártyát nyerhetnek, akik az áruházakban található kuponfüzettel, vagy az Auchan weboldalán regisztrálva (www.auchan.hu) részt vesznek a játékokon. A nyeremények összértéke mintegy 30 millió forint. A nyereményjátékok és akciók mellett családi programokkal is várja vásárlóit az áruházlánc.

Többféle nyereményjátékkal készül az áruházlánc októberben. Minden vásárló, aki 5000 Ft felett vásárol, egy kuponfüzetet kap, mely több mint 90 akciós árú terméket és egy nyereményszelvényt is tartalmaz, amivel részt vehetnek az Auchan hónap játékában. Az október 4-től november 7-ig tartó versenyben közel 500 nyeremény talál gazdára, köztük három Skoda Fabia személyautó, 285 db 15 000 Ft értékű Auchan ajándékkártya, valamint egyéb értékes nyeremények. Az áruházlánc online játékkal is kedveskedik a vásárlóknak: a játékos kedvű érdeklődők egy rövid regisztráció után, október 18. és november 7. között pályázhatnak a 190 db – azaz áruházanként 10 db – kétszemélyes, 3 napos wellness hétvégére 4 csillagos szállodában, félpanziós ellátással.

Az idei Auchan hónap során „Napi bombák” elnevezéssel az ország minden Auchan áruházában alacsony áron megvásárolhatók azok a szezonális termékek, melyek az erre a hónapra kiadott akciós újságban is szerepelnek, így például háztartási gépek, lakás-felszerelési termékek egyaránt. Emellett „Filléres vásár” néven rendkívül kedvező árú, minőségi termékekkel, valamint a bőséges reggeli hozzávalóival is készül az áruházlánc: így minden vásárló megtalálja a pénztárcájának megfelelő választást az áruházban, hogy egészséges, zöldségben-gyümölcsben bővelkedő ételek kerüljenek a családok asztalaira. Az akciók és játékok mellett családi programok is várják a vásárlókat. Idén a kicsiket többek között arcfestés és kézműves foglalkozás várja az áruházakban, valamint a Vagabanda gólyalábas, zenés szórakoztató műsort mutat be.

„Az idei Auchan hónap során a családoknak szeretnénk programokkal és akciókkal kedveskedni. Mind a 19 áruházban készülünk ingyenes gyermekfoglalkozásokkal, arcfestés és vándor játszóház szórakoztatja majd a legkisebbeket, a fiatalokat pedig konzolos játékokkal várjuk. A bőséges és egészséges reggelihez minden hozzávalót különösen alacsony áron vehetnek meg minden Auchan áruházban, mert számunkra kiemelten fontos, hogy a családok – különösen az idősebbek és a gyermekek – egészségesen táplálkozhassanak, és mi ebben segíthessünk alacsony árainkkal és széles kínálatunkkal! – mondta el Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatója.