Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Állati napok az Óbudai Auchanban ezen a hétvégén

Örökbefogadható kedvencek, állateledel kóstoltatás és gyermekprogramok az óbudai Auchanban október 3-6. között Óbuda, 2013. szeptember 30. – Az Állatok Világnapján az óbudai Auchan áruház is csatlakozik az országszerte zajló állatvédelmi eseményekhez. Október 3-6. között az áruház számos programmal várja a gazdikat és kis kedvenceiket. Csütörtöktől vasárnapig az érdeklődők gazdira váró kutyákkal, cicákkal találkozhatnak, szakértőkkel konzultálhatnak az állattartás terén, de lesz állatsimogató, és állateledel kóstoltatás is. Az óbudai Auchan vásárlói adományokkal támogathatják az állatvédő szervezeteket, az adományokat az áruház megduplázza 100 ezer forintig!

Október 3-án, 4-én, 5-én és 6-án az áruház számos programmal várja az érdeklődőket, a parkolóban felállított sátrakban. Az egyik helyen a gazdik ismerkedhetnek meg különböző újdonságokkal, míg a kedvenceket ínyenc falatok várják az állateledel kóstoltatás keretében. Az áruház a jeles nap alkalmából úgy döntött, hogy virtuálisan örökbe fogad egy kutyát és egy cicát, azaz egy életen át biztosítja számukra az élethez méltó körülményeket. Az áruház munkatársai remélik, hogy sokan követik példájukat és felelős gazdiként támogatnak, vagy örökbefogadnak házi kedvenceket, akár a helyszínen.

 

A másik sátorban a résztvevők megtekinthetik az állatmentéssel foglalkozó szervezetek standjait, ahol nem csak megnézhetik, de haza is vihetik a kis házi kedvenceket. A nézők szórakoztatásáról a FLYDogs akrobatikus kutyusai fognak gondoskodni. A hétvégi program részleteiről a www.auchan.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Az áruház a gyerekek számára is színes foglalkozásokkal készül. Az üzletsoron, a kicsik megismerkedhetnek a papírhajtogatás, a gyurmázás, valamint a lufi hajtogatás rejtelmeivel. Az óbudai Auchan az Állatok Világnapja alkalmából korábban rajzversenyt hirdetett gyerekek számára, mellyel a szervezők célja az volt, hogy a legkisebbeknek is felhívják a figyelmét a felelős állattartás fontosságára. A rajzpályázatra beérkezett alkotásokat pedig egy kiállítás keretében tekinthetik meg a látogatók a hétvégén.