Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

A széles választék és az alacsony árak mellett wellness hétvége és Disneyland is várja az Auchan vásárlóit

– A sláger termék az iskolatáska, de a rajzfilmes és sportklubos mintázatú irodaszerek is keresettek Budaörs, 2013. július 30. – Az Auchan felkészült az idei évben 30 ezerrel több kisiskolásra: alacsony árakkal, széles kínálattal és minőségi termékekkel várja a gyermekeiket iskoláztató szülőket. Az áruházlánc egy kuponfüzettel is készül, a legszerencsésebbek Disneylandbe utazhatnak családostól, de 15 belföldi családi wellness hétvége és 150 db családi állatkerti belépő is vár azokra, akik az Auchanban szerzik be az iskolába szükséges felszerelést. A gyermekek igényeinek és a szülők pénztárcájának legmegfelelőbb termékek kiválasztását idén is képzett pedagógusok segítik az áruházakban. A sláger az iskolatáska lesz, ebből a termékkategóriából ilyenkor fogy az éves mennyiség 95 százaléka.

Az új szabályozás miatt a gyermekeknek kötelező 6 éves korban megkezdeniük az iskolát, így idén 30 ezerrel több elsős ül majd be a padokba szeptemberben. A szülőknek viszont nem kell aggódniuk, hogy megtalálják-e a szükséges iskolaszereket a polcokon. Az Auchan 19 hazai áruházában a nagyobb keresletre már felkészültek, alacsony árak és széles választék várja a kisiskolásokat és szüleiket.

Rengeteg iskolatáskából lehet majd válogatni, a könnyített fazonú már kevesebb, mint 6000 forintért kapható, a füzetekhez pedig már 49 forintért hozzá lehet jutni. A választék tehát óriási, de a választást megkönnyítendő, a legmegfelelőbb iskolakezdő csomag összeállításában – ahogy azt a vásárlók már megszokhatták az Auchan áruházaiban –, idén is szakképzett tanítónők segítenek.

A sláger minták ezúttal is a rajzfilmek és sportklubok lesznek. Az idén a kis focirajongók – Barca és a Real Madrid legifjabb szurkolói – is biztosan találnak kedvükre való mintázatú füzeteket, tolltartókat, illetve mindent, ami csak a tanuláshoz szükséges.  Az idei év újdonságai lesznek Repcsik (Planes) táskák és írószerek, a legújabb Disney produkció szereplőivel díszített termékeket már a hazai premier előtt is sokan keresik.

Az Auchan a széles választék és az akciók mellett egy „Itt az idő, hogy felkészüljön az új tanévre!” elnevezésű játékkal is várja vásárlóit. A legszerencsésebb család ötnapos párizsi utat nyer, Disneyland belépővel, másik 15 család az alsópáhoki, családbarát Kolping wellness hotlelben tölthet egy hétvégét, valamint 150 db családi belépőt is kisorsolnak a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a szeptember 4-i sorsoláson. A játékban egy akciós kuponfüzettel lehet részt venni, amivel a nyerés lehetőségén kívül rendkívüli ajánlatokat, árengedményeket kapnak a vevők. A játékban az Auchan minden vásárlója részt vehet, aki legalább 5000 Ft értékben vásárol és a vásárláskor kapott akciós kuponfüzet hátoldalán található nyereményszelvényt hiánytalanul kitölti és a gyűjtőládába dobja. A játék augusztus 2-án indul és augusztus 29-ig tart. További részletek az áruházakban és a honlapon: http://akcios-ujsag.auchan.hu/tr45-akcios-ajanlatunk-