Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Ünnepi játékkínálat az Auchannál

Az ismeretterjesztő és a társasjátékok lesznek az ünnep slágerei az Auchanban. Az Auchan szerint az idei év ünnepi slágerei az ismeretterjesztő és társasjátékok lesznek, az áruházlánc tapasztalatai szerint ugyanis a magyar szülők elsősorban olyan meglepetéseket keresnek, amelyek fejlesztik a gyerekek kreativitását, készségeit.

Az Auchan áruházak játékválasztékának negyede fejlesztő játék, amellyel a kínálat megfelel a vásárlók kreativitást, készségfejlesztést ösztönző meglepetések iránti növekvő igényének. Az ünnepi időszakban az áruházlánc szerint megfigyelhető viszont az is, hogy a családok szívesebben választják a társasjátékokat közös meglepetésnek, sok esetben kiváltva ezekkel a plüss figurákat, a babákat és kisautókat. Ezt a trendet idén az Auchan többek között óriási Monopoly, Activity és Scrabble társasjáték-készletekkel követi a polcokon. Tovább olvasom!

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot az A...

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot vásárlói és a környék lakosai, óvodái és általános iskolái számára a fóti Auchan áruháznál az Auchan Retail Magyarország. Az 1200 négyzetméteres terület 3 éves kortól egészen felnőtt korig biztosít mozgási lehetőséget az oda...

Tovább olvasom
Már a magyarországi Auchan áruházakban is elérhető a Cosmia

A magyarországi Auchan áruházakban már elérhető a Cosmia, az új, minőségi kozmetikai márka, amely több mint 400 féle készítményt vonultat fel megfizethető áron.

Tovább olvasom
Strázsásoknál járt a francia nagykövet

Értelmi sérült emberek alkotásaiból nyílt vándorkiállítás a szabadszállási Strázsa Tanyán szombaton. Az eseménynek rangos vendégei voltak: Éric Fournier Franciaország magyarországi nagykövete és családja, valamint Dominique Ducoux az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója és fe...

Tovább olvasom