Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Strázsásoknál járt a francia nagykövet

Értelmi sérült emberek alkotásaiból nyílt vándorkiállítás a szabadszállási Strázsa Tanyán szombaton. Az eseménynek rangos vendégei voltak: Éric Fournier Franciaország magyarországi nagykövete és családja, valamint Dominique Ducoux az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója és felesége. Látogatásuk apropója, hogy a Strázsa Tanya Szociális Szövetkezet jelentős támogatást nyert az Auchan az Ifjúságért Alapítvány pályázatán.

Szép tárgyak érkeztek egyebek mellett Tatáról, Nyíregyházáról, Gömörről, Vésztőről, Gödről, Piliscsabáról az ÉTA (Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Szövetsége) ernyőszervezet egyesületeitől. A tárlat célja bemutatni a többségi társadalomnak, hogy az értelmi sérült emberek is képesek az értékteremtésre. Tovább olvasom!

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot az A...

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot vásárlói és a környék lakosai, óvodái és általános iskolái számára a fóti Auchan áruháznál az Auchan Retail Magyarország. Az 1200 négyzetméteres terület 3 éves kortól egészen felnőtt korig biztosít mozgási lehetőséget az oda...

Tovább olvasom
Már a magyarországi Auchan áruházakban is elérhető a Cosmia

A magyarországi Auchan áruházakban már elérhető a Cosmia, az új, minőségi kozmetikai márka, amely több mint 400 féle készítményt vonultat fel megfizethető áron.

Tovább olvasom
Ünnepi játékkínálat az Auchannál

Az ismeretterjesztő és a társasjátékok lesznek az ünnep slágerei az Auchanban. Az Auchan szerint az idei év ünnepi slágerei az ismeretterjesztő és társasjátékok lesznek, az áruházlánc tapasztalatai szerint ugyanis a magyar szülők elsősorban olyan meglepetéseket keresnek, amelyek ...

Tovább olvasom