Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Aki okos, ezen a hétvégén letudja a karácsonyt

A hipermarketekben rengeteg az akciós édesség, és már most megveheti az adventi dekorációkat, sőt a karácsonyfadíszeket is. Érdemes kihasználni, hiszen a következő ilyen hatalmas leárazás majd csak a Black Friday kapcsán lesz.

Megkezdődött a játékvásár az Auchanban, több mint 2500 termék közül válogathat. Gyakorlatilag már most elintézheti a bevásárlást Mikulásra, nem csak rengeteg csoki, hanem a mikulásfigurák is akciósak lesznek.

Tovább olvason!

 

 

 

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot az A...

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot vásárlói és a környék lakosai, óvodái és általános iskolái számára a fóti Auchan áruháznál az Auchan Retail Magyarország. Az 1200 négyzetméteres terület 3 éves kortól egészen felnőtt korig biztosít mozgási lehetőséget az oda...

Tovább olvasom
Már a magyarországi Auchan áruházakban is elérhető a Cosmia

A magyarországi Auchan áruházakban már elérhető a Cosmia, az új, minőségi kozmetikai márka, amely több mint 400 féle készítményt vonultat fel megfizethető áron.

Tovább olvasom
Strázsásoknál járt a francia nagykövet

Értelmi sérült emberek alkotásaiból nyílt vándorkiállítás a szabadszállási Strázsa Tanyán szombaton. Az eseménynek rangos vendégei voltak: Éric Fournier Franciaország magyarországi nagykövete és családja, valamint Dominique Ducoux az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója és fe...

Tovább olvasom