Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Világbajnoki aranyérmet szerzett az Auchan cukrásza

Aranyérmet nyert a novemberi World Culinary Cup artisztika kategóriájában Tóth Katalin, az Auchan cukrász menedzsere. A luxemburgi kulináris világbajnokságon 60 ország 1500 versenyzője mérte össze tudását a szakácsművészet, a pékség és a cukrászat terén.

Tóth Katalin egyéni versenyzőként indult cukrász artisztika kategóriában, azaz a művészi cukrászati termékeket készítők mezőnyében. Kompozíciója, egy porcukor és zselatin keverékéből készült 70 cm magas szélmalom és környezete közel 350 munkaóra alatt készült el. A két és fél hónapnyi gyúrás, formázás, festés és ragasztás nemcsak gyönyörű, hanem ehető eredményét az Auchan cukrásza autóval szállította a világbajnokság helyszínére.

Tóth Katalin hat éve eredményes versenyzője hazai és nemzetközi cukrászversenyeknek. Amellett, hogy a világversenyen való részvétel óriási élmény volt számára, elmondása szerint számos új technikával és ötlettel is megismerkedhetett.

A World Culinary Cup versenyt kifejezetten széles közönség követi: öt nap alatt 15 ezren voltak kíváncsiak a benevezett művekre. Luxemburgban magyar indulókból és további sikerekből sem volt hiány, hiszen a magyar nemzeti válogatott a legjobb 12 ország közé került és minden magyar versenyző éremmel tért haza a világkupáról.

Béremelés az Auchannál

Megállapodott az Auchan Retail Magyarország a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével a 2019-es béremelésről. A 2019. során 1,7 milliárd forint befektetést meghaladó új javadalmazási rendszer az áruházi munkatársak és a nem vezetői központi munkakörökben foglalkoztatott munk...

Tovább olvasom
Óriási hajrá, izgalmas végjáték, boldog nyertesek - Lezárult...

December második szombatján nemcsak a karácsonyi nagybevásárlást intéző családok, hanem a különleges autós játékok rajongói is a dunakeszi Auchan felé vették az irányt, itt rendezték meg ugyanis az értékes Carrera nyereményekért zajló bajnokság lebilincselő zárófordulóját. Az egé...

Tovább olvasom
Már megvásárolhatók nálunk a 2019-es e-matricák!

A 2019. ÉVRE VONATKOZÓ ÉVES ORSZÁGOS ÉS MEGYEI E-MATRICÁK 2018.12.01-TŐL MEGVÁSÁROLHATÓAK. AZ E-MATRICÁK ÉRVÉNYESSÉGÉNEK KEZDETE 2019.01.01!

Tovább olvasom