Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Toborzónap a törökbálinti és a budaörsi Auchan áruháznál!

Látogass el karrier napunkra 2018. április 27-én és ismerkedj meg törökbálinti és budaörsi áruházunk legfrissebb állásajánlataival. Legyél nálunk hentes, pék, cukrász eladó pénztáros vagy épp árufeltöltő. Csatlakozz karrier napunkhoz érdeklődj friss pozícióinkról, előre lépési lehetőségekről első kézből Hr vezetőinktől.

Gyere el és szerezz állást magadnak most!

Helyszín: 9–12 óra: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 83. Munkácsy Mihály Művelődési ház
14–17 óra: 2040 Budaörs, Szabadság út 26. Jókai Mór Művelődési Központ

Vonzó béreinkkel és gyors előrelépési lehetőségeinkkel hozzásegítjük ahhoz, hogy gondtalanabbul élhessen, és részese legyen egy stabil, családias és sikeres csapatnak!

Amennyiben nem tud személyesen részt venni nyílt napunkon, de szeretne nálunk dolgozni, akkor jelentkezését az itt elérhető jelentkezési lapot kitöltve adja le bármelyik Auchan áruház vevőszolgálatán, küldje el az allas@auchan.hu e-mail címre, adja fel postán a 2040 Budaörs, Sport u. 2-4. HR Központ címére, küldje el on-line az allas.auchan.hu linken keresztül, ha pedig kérdése van, hívjon minket a +36 23 886-510 telefonszámon.

Mi szól még mellettünk?

SZÁMOS JUTTATÁS ÉS KEDVEZMÉNY

VONZÓ HAVI PRÉMIUMRENDSZER

RUGALMASAN VÁLASZTHATÓ MUNKAIDŐ

BÉRPÓTLÉKOK

SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS

Induló átlagbére 234.000 forint* próbaidőt követően, mely a teljesítmény arányában továbbfejlődik!

* A havi bruttó jövedelem magában foglalja az alapbért, különböző pótlékokat, túlórát, prémiumot és egyéb béren kívüli juttatásokat is.

** Szakmai tudást igénylő munkakörök esetén, a tapasztalatot kiemelten javadalmazzuk.

„Ami belefér…!” -20% kedvezmény állateledel és kisállat-fels...

Akasszon le egy vagy több darabot az áruházaink állateledel osztályán kihelyezett, ingyenesen elvihető papírtáskák közül. Pakolja tele bármilyen állateledellel vagy felszereléssel. Ami belefér...! A pénztárnál Ön 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.

Tovább olvasom
Új koncepcióval debütál az Auchan Budapest X. kerületében

Digitális szolgáltatások, jó megközelíthetőség és széles árukínálat a már megszokott kedvező árakkal: így jellemezhető az Auchan új áruháza, amely közel négyezer négyzetméteren várja vásárlóit mától Budapesten. A X. kerület frekventált részén megnyílt első hazai Auchan superstor...

Tovább olvasom
Áprilisi kreatív foglalkozások kicsiknek és nagyoknak

Szereted a színes és egyedi dolgokat? Akkor áprilisi kreatív foglalkozásunk Neked szól. Tanulj bele velünk a textilfestés rejtelmeibe! Várunk Titeket szeretettel a következő hétvégéken áruházunk egyikébe egy szuper kreatív foglalkozásra!

Tovább olvasom