Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Tavaszváró kreatív foglalkozások kicsiknek és nagyoknak

Te is várod már a húsvétot? Szeretnél vidám hangulatot csempészni otthonodba? Akkor várunk Titeket szeretettel a következő hétvégéken áruházunk egyikébe egy szuper kreatív foglalkozásra!

Készítsünk együtt húsvéti ajtódíszt, ünnepi festett tojásokat vagy egy szépen dekorált szalvétatartót! Nem kell hoznotok semmit. Csak a lelkesedést és kreativitást, minden anyagot mi biztosítunk, a kész műveket pedig hazavihetitek!

Ajánljuk minden 10 éves kor fölött ügyes kezű gyermekeknek, és felnőtteknek.

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes.

Pontos időpontok és helyszínek itt:

Pakolja tele játékokkal!

Akasszon le egy vagy több darabot áruházaink játékosztályán kihelyezett ingyenesen elvehető papírtáskák közül és pakolja tele játékokkal, ami belefér! A pénztárnál 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.* Csak március 20-án!

Tovább olvasom
Játsszon velünk!

Nyerjen akár egy csomag Energizer MAX ceruza- (AA) vagy mikroelem (AAA) vásárlásával SAMSUNG ULTRA HD SMART LED TV-t vagy nyerje meg a 4 db 50.000 Ft értékű Auchan ajándékkártya egyikét!

Tovább olvasom
Játsszon velünk és nyerjen üzemanyagkártyát 200 000 Ft érték...

Játsszon velünk 2018. március 01. és december 31. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 4 db Firestone nyári vagy téli gumiabroncsot az Auchan hipermarket áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot!

Tovább olvasom