Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Tájékoztató az április 7-től alkalmazandó szabályokról

Tájékoztatjuk, hogy a hivatalosan bejelentett és április 7-től alkalmazandó szabályok alapján hipermarketeink és töltőállomásaink hétfőtől vasárnapig, reggel hat órától este kilenc óráig, a szekszárdi, az újhegyi, a soproni, zalaegerszegi és győri szupermarketeink hétfőtől szombatig reggel hét órától este nyolc óráig tartanak nyitva. Szupermarket áruházaink vasárnapi nyitva tartása eltérő. Bővebb információ áruházaink nyitva tartásáról a Facebook oldalakainkon, és az https://www.auchan.hu/aruhazak weboldalon tájékozódhat.

Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy üzletünk vásárlóterében a 144/2021. (III. 27.) kormányrendelet értelmében egy időben legfeljebb átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat, amely számot az áruházak bejáratainál feltüntettünk. Ennek megfelelően korlátozhatjuk a belépés lehetőségét. 

A biztonságos vásárlás, valamint mások, és saját egészségének megőrzése érdekében kérjük:

  • Vásároljon egyedül!

  • Tartsa a biztonságos 1,5 méter távolságot az eladótérben és a pénztáraknál!

  • Viseljen maszkot!

  • Használja a fertőtlenítő pontokat a bejáratoknál!

További hasznos információk: https://www.auchan.hu/tajekoztato

Vigyázzunk egymásra! Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Tájékoztatás termékvisszahívásról - Helcom gyümölcssaláta cu...

Kedves Vásárlóink! Hatósági kötelezésre, biztonsági okokból a termék forgalmazója, a Engelan-HELLAS Kft. visszahívja az alábbi azonosítókkal rendelkező Helcom gyümölcssaláta cukrozott lében hőkezeléssel tartósítva 820 g megnevezésű terméket.

Tovább olvasom
Az Auchan újabb támogatásának köszönhetően folytatja a kenyé...

Budapest, Hernádvécse, 2021. 03. 25. – Tavaly tavasszal a koronavírus-járvány miatt kialakult krízishelyzetben az Auchan nemzetközi alapítványától rendkívüli segítséget kérhettek azok az országok, ahol a vállalat jelen van. Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány 324 391 eurót osztott...

Tovább olvasom
Februárban a „jószívűség” került a középpontba az Auchannál

A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványnak gyűjtöttek digitális adományozással Budapest, 2021. március 5. – Lezárult az Auchan Együtt. Szívvel, lélekkel. elnevezésű digitális adományozási programja, amellyel a vállalat A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány részére gyűjt...

Tovább olvasom