Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Tájékoztatás termékvisszahívásról - QILIVE CITY ELEKTROMOS ROLLER

Biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező QILIVE CITY ELEKTROMOS ROLLER terméket visszahívjuk. Az elektromos roller kormányoszlop támasztó része és a talprész ellentartó ütköző tengelye közötti távolságnak a roller szétnyitása közbeni több mint 18 mm-ről 0 mm-re való csökkenése miatt sérülés-veszélyes.

Termékjellemzők: Qilive márkajelű

Megnevezés: „Scooter 8” megnevezésű elektromos roller

Gyártó felelős vállalkozó: Shenzhen Fuyuandian Power Co., Ltd.

EAN kód: 3245676827125

Modell szám: E8.2 (terméken 151369 típusszámú, csomagolódobozon Q.4863 termékazonosító jelölésű)

Kérjük Önöket, hogy amennyiben ilyen terméket vásároltak, biztonságuk érdekében ne használják, hanem mielőbb hozzák vissza áruházainkba, ahol természetesen a termék teljes vételárát megtérítjük a vevőszolgálatokon akár blokk nélkül is.

Elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük!

2022. január 3.

Tájékoztatás termékvisszahívásról - AO MERŐKANÁL MŰANYAG és ...

Hatósági értesítés alapján, az AUCHAN Magyarország Kft. visszahívja az alábbi azonosítóval rendelkező „AO MERŐKANÁL MŰANYAG” és a „AO SZŰRŐKANÁL MŰANYAG „megnevezésű termékeket.

Tovább olvasom
Figyelemfelhívás - Az Auchan nevével visszaélve hirdetnek ha...

Kedves Vásárlóink, felhívjuk a figyelmeteket, hogy ismeretlenek az Auchan nevével visszaélve, az áruházlánc nevében valótlan nyereményjátékkal próbálnak személyes adatokhoz hozzájutni és pénzt kicsalni.

Tovább olvasom
34 tonna adományt gyűjtött a Magyar Vöröskereszt és az Aucha...

– A Magyar Vöröskereszt két decemberi hétvégén összesen 34 tonna adományt gyűjtött az Auchan áruházakban és online. December első hétvégéjén 15, az aranyhétvégén 19 tonna tartós élelmiszert, tisztító és tisztasági szereket, higiénés termékeket, édességet és játékot ajánlottak fel...

Tovább olvasom