Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Tájékoztatás termékvisszahívásról - Kinder termékek

A Ferrero Magyarország Kft. elővigyázatosságból önkéntesen visszahívja a magyar piacról néhány Belgiumban gyártott Kinder termék meghatározott gyártási tételét.

A termékvisszahívás kapcsán a Ferrero együttműködik a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal, a külföldi piacokon jelentett szalmonella-fertőzésekkel lehetséges kapcsolat miatt.

A forgalomba hozott Kinder termékek egyike sem mutatott pozitív eredményt a szalmonella-teszteken és fogyasztói panasz sem érkezett hozzánk, de rendkívül komolyan vesszük a helyzetet, mivel fogyasztóink védelme a legfontosabb számunkra.

Elővigyázatosságból úgy döntöttünk, hogy önkéntesen visszahívjuk az alábbi, a Ferrero Magyarország Kft. által forgalmazott termékeket:

Kinder Schokobons 46g, 125g, 200g, 300g, Kinder Surprise Maxi 100g, KINDER SURPRISE MAXI 100G - SMURFS, Kinder Mix 198g, Kinder Maxi Mix 133g, Kinder Mini Eggs 100g és 250g, Kinder Happy Moments 133g, 162g, 242g és 347g, Kinder Adventi kalendárium 127g

Ha Ön vásárolt a felsorolt termékekből, kérjük, ne fogyassza el azokat! Őrizze meg és vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: info.hungary@ferrero.com e-mail címen vagy www.kinder.hu oldalon.

Nagyon sajnáljuk az esetet, de mivel nagyon komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot, úgy döntöttünk, hogy önkéntesen visszahívjuk a fent meghatározott termékeket.

Részletes terméklista a pdf letöltésével érhető el, ide kattintva >>

Több közös van bennünk, mint gondolnád, próbáld ki holnap a ...

Vasárnap lesz a siketek világnapja, ebből az alkalomból az Auchan kiemelt civil partnerével, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével (SINOSZ) közösen arra kér minden vállalkozó kedvű Auchan vásárlót, hogy próbálja ki, milyen a hallás kikapcsolásával bevásárolni. Azzal az...

Tovább olvasom
Az Év Zöld Nagyvállalata, valamint Érték és Minőség Nagydíja...

A napokban két jelentős elismerésben részesült az Auchan Magyarország. Szisztematikusan végrehajtott fenntarthatósági lépéseiért az Év Zöld Nagyvállalata lett a Green Awards-on, prémium sajátmárkás tejtermékcsaládja pedig Érték és Minőség Nagydíjat kapott és jogosultságot a díjat...

Tovább olvasom