Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

SZÉP-kártyával is fizethetünk az Auchanban az élelmiszerekért

Februártól az ország összes Auchan áruházában használhatjuk SZÉP-kártyánkat az élelmiszerek vásárlásánál. Az OTP, K&H, MKB SZÉP-kártyát is elfogadja az áruházlánc, és jelenleg bármelyik zsebből fizethetünk velük akár az öniszolgáló, akár a hagyományos kasszáknál.

Mint ismert,2022. február 1-jétől 2022. július 1-ig gyakorlatilag a SZÉP-kártya minden alszámlájáról lehet hideg élelmiszert vásárolni az elfogadóhelyeken, amelyekhez az Auchan összes áruháza csatlakozik. A SZÉP-kártya az alkohol kivételével minden élelmiszer vásárlására felhasználható lesz, valamint az áruházlánc mindegyik zsebből történő fizetést elfogadja. Miután a rendelet csak élelmiszerekre vonatkozik, ezért nem élelmiszer termékeket továbbra sem lehet vele vásárolni, így például sporteszközt nem vehetünk SZÉP-kártyával szabadidő zsebből.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ahagyományos kasszáknál fizetéskor a blokkon, az önkiszolgáló kasszáknál pedig egy külön soron lesz látható, hogy mekkora összeget tesznek ki kosarunkból az élelmiszerek, amit a zsebektől függetlenül le tudunk vonni a SZÉP-kártyáról. A vásárlás többi részét pedig a szokásos módon bankkártyával, vagy készpénzben egyenlíthetjük ki.

 A SZÉP-kártyás fizetési lehetőség február 1-jétől az ország összes Auchan áruházában rendelkezésre áll.

Akkor most lebomlanak, vagy sem a lebomló zacskók?

Nemrég az Auchan kivonta az összes hazai áruházából a súlyosan környezetszennyező, egyszer használatos műanyag zacskókat, amivel évi 172 tonna műanyagot vált ki a vállalat. A zöldség-gyümölcs és pékáru leméréséhez többféle környezetbarát csomagolóeszközt is kínál az áruházlánc, k...

Tovább olvasom