Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

SZÉP-kártyával is fizethetünk az Auchanban az élelmiszerekért

Februártól az ország összes Auchan áruházában használhatjuk SZÉP-kártyánkat az élelmiszerek vásárlásánál. Az OTP, K&H, MKB SZÉP-kártyát is elfogadja az áruházlánc, és jelenleg bármelyik zsebből fizethetünk velük akár az öniszolgáló, akár a hagyományos kasszáknál.

Mint ismert,2022. február 1-jétől 2022. július 1-ig gyakorlatilag a SZÉP-kártya minden alszámlájáról lehet hideg élelmiszert vásárolni az elfogadóhelyeken, amelyekhez az Auchan összes áruháza csatlakozik. A SZÉP-kártya az alkohol kivételével minden élelmiszer vásárlására felhasználható lesz, valamint az áruházlánc mindegyik zsebből történő fizetést elfogadja. Miután a rendelet csak élelmiszerekre vonatkozik, ezért nem élelmiszer termékeket továbbra sem lehet vele vásárolni, így például sporteszközt nem vehetünk SZÉP-kártyával szabadidő zsebből.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ahagyományos kasszáknál fizetéskor a blokkon, az önkiszolgáló kasszáknál pedig egy külön soron lesz látható, hogy mekkora összeget tesznek ki kosarunkból az élelmiszerek, amit a zsebektől függetlenül le tudunk vonni a SZÉP-kártyáról. A vásárlás többi részét pedig a szokásos módon bankkártyával, vagy készpénzben egyenlíthetjük ki.

 A SZÉP-kártyás fizetési lehetőség február 1-jétől az ország összes Auchan áruházában rendelkezésre áll.

Több mint 23 millió forint értékű adományt gyűjtött három ka...

Több mint 23 millió forint értékű Bizalompontot oszt szét az Auchan a Szimbiózis Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére. Az áruházlánc rendszeresen szervez gyűjtést a vásárlói körében, és csak a tavalyi évben több mint 500 milli...

Tovább olvasom