Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Rajzold le álmaid iskolatáskáját!

Légy kreatív és álmodj magadnak egyedi sulitáskát! Elképzelésed rajzold le és vegyél részt pályázatunkon. A szerencsés kisiskolás részére elkészítjük a megálmodott táskát sulikezdésre.

Rajzpályázatot hirdetünk kisiskolások számára június 12 - 30. között. A 6 és 11 év közötti gyerekek a számukra tökéletes iskolatáskáról készült rajzait június 12-30. között várjuk áruházaink vevőszolgálatán.

A nyertes pályázó jutalma nem más, mint az általa megálmodott, egyedi iskolatáska, amelyet az áruházláncunk franciaországi központjában el is készíttetünk, majd még a tanév kezdete előtt eljuttatják a nyertesnek.

Hajrá, légy kreatív és álmodj velünk új sulitáskát magadnak.

Részletel játékszabályzatunkat és adatvédelmi téjákoztatónkat itt olvashatjátok el!

FONTOS: Kérjük a rajzok leadásákor, ne felejtsétek el az adatkezelési nyilatkozatot is aláírni szüleitekkel. 

A magyar termelőket segíti az Auchan. A Nemzeti Agrárgazdasá...

Megerősítette a magyar termelők piacra jutását segítő együttműködését az Auchan és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A megállapodás célja a hazai gazdaságokkal való kapcsolat szorosabbra fűzése, valamint a minőségi magyar termékek számának növelése az áruház polcain. A mostani lát...

Tovább olvasom
Az Auchan 100% Arabica Espresso győzedelmeskedett a nagy káv...

A Maradok a Pénzemnél ár-érték kutató fogyasztói blog tesztjén sajátmárkás termékünk bizonyult a legjobbnak az őrölt kávék kategóriájában. Nézze meg a tesztet, és kóstolja meg a különleges 100% Arabica Espressónkat!

Tovább olvasom
Próbáld ki új szolgáltatásunkat a Gazdivárót!

Elválaszthatatlanok vagytok kedvenceddel? Még vásárolni is elkísérne téged? Ha igen a válasz, Gazdivárónkat nektek találtuk ki. Miközben Te vásárolsz, kutyusodat ezentúl biztonságban tudhatod.

Tovább olvasom