Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

“Rajzold le a legszebb élményedet a nyári vakációról!" nyereményjáték hivatalos szabályzat

Rajzold le a legszebb élményedet a nyári vakációról, és kérd meg szüleidet, hogy dobják be az Auchan Szigetszentmiklós Áruház Vevőszolgálatán elhelyezett gyűjtődobozba! 3 szerencsés rajzot gyerekeknek szóló iskolakezdési ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Minden résztvevőnket egy sajátmárkás táblás csokival jutalmazzuk!

A játék lebonyolítója az Auchan Magyarország Kft. Szigetszentmiklós Áruháza.

A játékban azok a rajzok vehetnek részt, amelyeken egy gyerek által rajzolt nyári élmény szerepel, amelyet a pályázó szülőnek kell bedobnia a Vevőszolgálaton elhelyezett gyűjtődobozba a jelen részvételi feltételekben meghatározott módon. Minden pályázótól maximum egy rajzot tudunk elfogadni. A nyertes rajzokat bemutatjuk a Szigetszentmiklós Áruház Facebook oldalán.

A rajzokat a pályázat benyújtására szolgáló Vevőszolgálaton elhelyezett gyűjtődobozba kell bedobni. Az adatkezeléshez történő hozzájárulást tartalmazó nyilatkozat kitöltését követően a rajzokat zárt borítékba helyezzük, és így kerülnek a gyűjtődobozba, melyből véletlenszerűen húzzuk ki a nyertes rajzokat.

A rajz beküldésével a pályázó kijelenti, hogy részt vesz a pályázaton és elfogadja a jelen részvételi feltételeket. A pályázó továbbá kijelenti, hogy a beküldött rajz saját gyermekének alkotása, megfelel a pályázati feltételeknek, és nem áll fenn harmadik személynek olyan joga, amely a pályázaton történő részvételt gátolná vagy megakadályozná. Az előbbi feltételek megsértése esetén az érintett pályázat érvénytelen és az Auchan Magyarország Kft.-vel szemben támasztott igényekért kizárólag a pályázó felel.

A játékban a 2022. augusztus 15. és 2022. augusztus 28. között a gyűjtődobozba bedobott, és a fenti feltételeknek megfelelő rajzok vehetők figyelembe.

A pályázat témája: “Rajzold le a legszebb élményedet a nyári vakációról!" rajzpályázat

Korcsoport: 6-12 éves korú gyermekek

A pályamű bármely technikával (ceruza, zsírkréta, festék, stb.), és bármely méretben elkészíthető.

A beérkezett alkotásokból 2022. augusztus 30. napján húzással sorsolja ki a nyertest a Szigetszentmiklós Áruház vezetőségéből álló zsűri.

Az eredményhirdetés időpontja: 2022. augusztus 30.

A nyertes képeket közzéteszünk a Szigetszentmiklós Áruház Facebook oldalán.

A nyeremény készpénzre, más dologra nem átváltható.

Az alábbi díjak kerülnek kiosztásra:

  • a vásárlók által leadott rajzokból kihúzott 3 nyertes számára egyenlő értékű ajándékcsomag

A nyeremény átadása és átvétele akként történik, hogy a nyertesek telefonon történő értesítését követően az Ajándékcsomagok személyes átvételéről egyeztetve azokat a Szigetszentmiklós áruházban át lehet venni, mely átvételről - a nyertes szülő magára, valamint gyermekére kiterjedően adott hozzájárulása esetén - fotó készülhet. A nyeremények átvételét átadás-átvételi nyilatkozattal igazoljuk.

A pályázatban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A pályázaton résztvevő köteles a pályázat során valós adatokat megadni, a hibásan megadott adatokért az Auchan Magyarország Kft. nem vállal felelősséget.

A pályázatra érkezett képeket a pályázat lezárultát követően két héten belül át lehet venni az Áruház Vevőszolgálatán, ezt követően azokat megsemmisítjük. A beküldött rajzok megjelenéséért az Auchan Magyarország Kft. nem kötelezhető jogdíj, szerzői díj vagy egyéb díj megfizetésére. Így a rajzot beküldő személy (résztvevő) kijelenti, hogy semmilyen jogdíjköveteléssel nem él és harmadik személynek a rajzon esetleg fennálló jogdíjköveteléséért helytáll.

A játék szervezője jelen részvételi szabályzat megváltoztatásának jogát fenntartja.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Szigetszentmiklós, 2022. július 27.

Auchan Magyarország Kft.

Olvasd el adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva >>>

Több közös van bennünk, mint gondolnád, próbáld ki holnap a ...

Vasárnap lesz a siketek világnapja, ebből az alkalomból az Auchan kiemelt civil partnerével, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével (SINOSZ) közösen arra kér minden vállalkozó kedvű Auchan vásárlót, hogy próbálja ki, milyen a hallás kikapcsolásával bevásárolni. Azzal az...

Tovább olvasom
Az Év Zöld Nagyvállalata, valamint Érték és Minőség Nagydíja...

A napokban két jelentős elismerésben részesült az Auchan Magyarország. Szisztematikusan végrehajtott fenntarthatósági lépéseiért az Év Zöld Nagyvállalata lett a Green Awards-on, prémium sajátmárkás tejtermékcsaládja pedig Érték és Minőség Nagydíjat kapott és jogosultságot a díjat...

Tovább olvasom