Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz!

Vonzó béreinkkel és gyors előrelépési lehetőségeinkkel hozzásegítünk ahhoz, hogy gondtalanabbul élhess, és részese legyél egy stabil, családias és sikeres csapatnak!

Mi szól még mellettünk?

  • SZÁMOS JUTTATÁS ÉS KEDVEZMÉNY
  • VONZÓ HAVI PRÉMIUMRENDSZER
  • BÉRPÓTLÉKOK
  • RUGALMASAN VÁLASZTHATÓ MUNKAIDŐ
  • SZOCIÁLIS TÁMO GATÁS

Induló átlagbéred 234.000 forint* próbaidőt követően, mely a teljesítményed arányában továbbfejlődik! Szakmai tudást igénylő munkakörök esetében, a tapasztalatot kiemelten javadalmazzuk.

* A havi jövedelem magában foglalja az alapbért, különböző pótlékokat, túlórát, prémiumot és egyéb béren kívüli juttatásokat is.

Ha felkeltettük érdeklődésédet töltsd ki az itt elérhető JELENTKEZÉSI LAPOT, és add le bármelyik Auchan áruház Vevőszolgálatán, vagy jelentkezz a www.auchan.hu/allas oldalon vagy az allas@auchan.hu címen.

A Bizalom napja minden szerdán

Szeretnéd, ha gyorsabban gyűlnének Bizalompontjaid? Vásárolj szerdánként, és gyűjts 3x-os pontokat vásárlásod után!

Tovább olvasom
Ruhagyűjtés! Vegyél részt az Auchan Segítő Közösség Programb...

Hozz be 2 közepes méretű szatyornyi, mások által még használható ruhaneműt, táskát, cipőt és 1 db 500 Ft értékű InExtenso kupont adunk érte!

Tovább olvasom
2017-ben is stabilan növekedett az Auchan Idén online és off...

A 2017-es üzleti évben 3,7 százalékkal emelkedett az Auchan Retail Magyarország 20 áruházának és 18 üzemanyagtöltő állomásának éves bruttó forgalma. A vásárlások száma 43,4 millió volt, amely szintén növekvő tendenciát mutat. Tavaly több területen, a hagyományos- és az e-kereske...

Tovább olvasom