Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Plüss hóddal szervez jótékonysági akciót az Auchan

Életmentő berendezésre gyűjt a Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának az áruházlánc.

Már elérhető az Auchan áruházaiban a Júlio névre keresztelt plüsshód, amely rendhagyó küldetéssel érkezett a boltok polcaira. Minden egyes pihe-puha játékfigura megvásárlása után ötszáz forintot adományoz az áruházlánc a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinikának az életmentő beavatkozásokhoz nagy segítséget nyújtó röntgenkép-erősítő berendezés beszerzésére. 

„A társadalmi felelősségvállalás az Auchan stratégiájának kulcseleme és külön örömünkre szolgál az olyan aktivitások szervezése, amelybe a vásárlóinkat is bevonhatjuk. Bízunk benne, hogy a jó cél érdekében minden Júlio gazdára talál” - nyilatkozta az akcióról Széll Hajnalka az Auchan Retail Magyarország országos HR igazgatója.

Az Auchan nemzetközi kezdeményezésének keretében a különböző országok áruházai maguk választhatták ki azt a szervezetet, amelynek az adományt felajánlják. A plüssfigurák a készlet erejéig érhetők el a boltokban. 

A 28 cm magas Júlio a hazai áruházakban 1990 forintért vásárolható meg.

A fóti Auchannál nyitották meg Magyarország legnagyobb Tesla...

Supercharger töltőállomást nyitott a Tesla a fóti Auchan áruház területén. A töltők a közeli csomópont, az M0-ás, az M2-es és az M3-as autópályák, valamint a budapesti agglomeráció elektromos autós közlekedését támogatják.

Tovább olvasom
Inspirál, fejleszt, kibontakoztat

Karácsonyra válaszd az Auchan saját játékmárkáját!

Tovább olvasom
Mielőtt a listádra tennéd, ismerd meg közelebbről, próbáld k...

November 2-december 8. között minden hétvégén várunk áruházainkban, hogy kipróbálhasd a játékokat.

Tovább olvasom