Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Óriási kedvezményekkel várja vásárlóit a szülinapos Auchan

25 évvel ezelőtt nyitotta meg az első áruházát Budaörsön az Auchan. E jeles alkalomból hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel várja vásárlóit egész májusban. Nemcsak nyereményjátékra, az Auchan Korzóval közös programokra, hanem heti akciókra is lehet számítani, ami a mostani helyzetben különösen jól jön.

Az 1998-as budaörsi áruház megnyitása óta az Auchan Magyarország meghatározó szerepet tölt be a hazai kiskereskedelemben. A vállalat 19 hipermarkettel, 3 szupermarkettel, 2 superstore áruházzal és országosan elérhető online kereskedelemmel várja a vásárlókat, hogy egyedi és felelős kínálatában magas minőségű, helyi és egészséges termékekkel tegye jobbá vásárlói mindennapjait. A közel 6,5 ezer alkalmazottat foglalkoztató vállalatot évente több mint 40 millió vásárló látogatja, az áruk megfelelő időben és színvonalon történő szállítását a 87 500 négyzetméteres üllői logisztikai központ biztosítja.

A 25 éves jubileum alkalmából az Auchan számos ajánlattal készül, például a 25 ezer forint feletti vásárlások után 10%-os blokkvégi kedvezmény jár, amit a következő 25 ezer forint feletti vásárlásnál lehet beváltani. Ezen felül minden héten 25 kiválasztott terméket 25%-kal vagy akár nagyobb kedvezménnyel kínálnak. A Bizalomkártyás vásárlók közül 25 szerencsés pedig 1-1 millió forinttal gazdagodik. Az áruházakban ünnepi hangulattal, kóstoltatásokkal, május 13-án pedig az Auchan Korzókon Élményplacc elnevezésű programsorozattal várják majd a vásárlókat.

A júniusi hétvégéken még jobban megéri majd az Auchannál tan...

A 25. születésnapját ünneplő hazai Auchan hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel várta vásárlóit egész májusban. Ezt meghosszabbítva júniusban pedig három hétvégén kedvezményes áron lehet majd tankolni az Auchan benzinkutakon. A jubileum alkalmából az első júniusi hétvégén a...

Tovább olvasom
Vigyázat, ismét csalók élnek vissza az Auchan nevével a Face...

A megtévesztő felhívás arról szól, hogy az Auchan 200 ezer forint készpénzt tartalmazó táskát küld mindenkinek az oldalon történő kommentelés után.

Tovább olvasom
Több mint 23 millió forint értékű adományt gyűjtött három ka...

Több mint 23 millió forint értékű Bizalompontot oszt szét az Auchan a Szimbiózis Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére. Az áruházlánc rendszeresen szervez gyűjtést a vásárlói körében, és csak a tavalyi évben több mint 500 milli...

Tovább olvasom